Купити квартиру в Дніпрі

25
25

«Доросла не по своїх роках»: Артем Пивоваров розповів про загадкову співачку Klavdia Petrivna

Артем Пивоваро розповів про загадкову співачку Klavdia Petrivna

Співак Артем Пивоваров розповів про загадкову співачку Klavdia Petrivna. У квітні вони разом випустили пісню «Барабан».

Про це пише Уніан, передає сайт «новини України – НСН».

Артем Пивоваров зізнався, що бачив свою колегу без капелюха. А їх спільна пісня «Барабан» був створений  в рамках його проєкту «Твої вірші, мої ноти».

«Я виступаю ініціатором, тому що це мій проєкт. І залежно від того, які ідеї приходять до мене, я ділю. Ну, в мене є градації, з ким я міг би це зробити енергетично, сенсово по наповненню», сказав Артем Пивоваров.

68 main v1714505985

Він сказав, що пісню «Барабан» написав 6 місяців тому. Хотів її презентувати сольно. Але потім познайомився з Klavdia Petrivna та вирішив заспівати дуетом.

«Ми познайомилися з Klavdia Petrivna, з її менеджментом. До речі, якщо комусь цікаво, це не Ірина Горова. Бо є люди, чимало людей, які пишуть, що це її продюсер, це не так. В неї є окремий лейбл “Nebo Music”. І виявилось, що ми дуже давно знайомі з нею, вона була на багатьох моїх концертах. І якось так все дуже швидко відбулося, відбулась магія»,  говорить співак.

Артем Пивоваров розповів про загадкову співачку Klavdia Petrivna: відео

Після запису пісні «Барабан», Артем Пивоваров запропонував загадковій співачці виступити у Палаці спорту разом з ним. Klavdia Petrivna погодилася.

«Коли я вперше почув музику Клавдії Петрівни, я трішечки по-іншому собі візуалізував образ цієї людини. Але поспілкувавшись з нею я зрозумів, що не треба судити по зовнішності. Тому що ця дівчинка дійсно доросла не по своїх роках», додав артист.

Ще новини України: 106 років тому в ці дні Донецька група Армії УНР звільнила від росіян Слов’янськ, Бахмут і Костянтинівку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×