Купити квартиру в Дніпрі

210
210

Якщо телефон швидко нагрівається, про що це свідчить – названо 8 причин

телефон швидко нагрівається

Якщо телефон швидко нагрівається під час роботи, не слід це ігнорувати. Названо 8 найпоширеніших причин.

Про це пише НСН з посиланням на itech.ua.

Чому телефон швидко нагрівається

Пряме сонячне світло

Не варто залишати ваш гаджет під прямим сонячним промінням. Навіть якщо ви залишите телефон на сонці на короткий проміжок часу, це може призвести до розряджання акумулятора та інших проблем з продуктивністю.

Перевантажений процесор

Якщо телефон перевантажений, він нагрівається зсередини. Якщо він намагається виконати занадто багато завдань, телефон може швидко перегрітися.

Як охолодити гаджет

Несправний акумулятор або кабель зарядного пристрою

Під час заряджання телефон справді нагрівається, однак якщо його температура перевищує норму, це може бути пов’язане з несправним акумулятором або кабелем зарядного пристрою.

Налаштування телефону

Не потрібно виставляти яскравість екрану на максимум, також варто утриматися від встановлення віджетів та 3D-шпалер.

Ігри на телефоні

Вимогливі ігри максимально навантажують CPU та GPU, що призводить до сильного перегріву телефону. Якщо ви гратимете кілька годин поспіль, то такі дії призведуть до нагрівання пристрою.

Потокове відео

Потокове відео на Netflix або YouTube теж відбивається на здоров’я мобільного телефону. Стрімінгові сервіси змушують екран горіти протягом тривалого часу і надмірно використовують графічний процесор телефону.

Оновлення програмного забезпечення

Мобільні телефони часто нагріваються до граничних температур під час оновлення програмного забезпечення або відразу після нього. Після завершення оновлення та перезавантаження телефону слід дати йому охолонути.

Шкідливе ПЗ чи вірус

Процесор і пам’ять вашого телефону можуть виявитися “під контролем” шкідливого програмного забезпечення, що призведе до зниження продуктивності та виділення великої кількості тепла.

Як охолодити гаджет

Точно не потрібно цього робити за допомогою холодильника чи морозильника.

Єдино правильний спосіб у такій ситуації – включити авіарежим і зупинити роботу додатків. Коли завершиться робота всіх програм та модулів, охолоне і процесор

Ще лайфхаки: Шахраї у Viber – українцям розповіли, як уберегтися

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×