Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Юлія Кузьменко розповіла, як проводить час вдома (фото)

Юлія Кузьменко розповіла, як проводить час вдома (фото)

Звинувачувана у вбивстві Павла Шеремета дитячий лікар і волонтер Юлія Кузьменко, яку нещодавно відпустили під цілодобовий домашній арешт після 8 місяців у СІЗО, розповіла, як проводить час вдома. Про це НСН повідомляє з посиланням на сторінку Free Dr Kuzmenko.

Юлія показала браслет, який наділи на її ногу, назвавши його «інспанським чоботом». Вона поділилася тим, як проходять її будні, і згадала у своєму посланні Ріфмайстер – Андрія Антоненка. Нагадаємо, його суд залишив під вартою, відмовившись відпустити під домашній арешт.

Юлія Кузьменко розповіла, як проводить час вдома (фото)

Юлія Кузьменко написала:

«І хоча в браслеті, але на траві власного подвір‘я…

Я просинаюся, приймаю ванну, тру мочалкою і скрабом чи то шкіру, чи то пам‘ять. Трохи шкутильгаючи від свого іспанського чобота, йду на кухню готувати сніданок родині. Я зараз – як ви на карантині в березні, ні кроку за межі, але я щаслива, бо дуже добре знаю, як виглядають справжні біди.

Я приблизно знаю, що прямо зараз робить Ріфмайстер. Як виглядає його камера. Про що він думає і про що мріє. Що буде робити на прогулянці в тюремному дворику.

Я це пройшла.

А мій чоловік знає, що відчуває зараз жінка Ріфа. А моя мама так добре розуміє його маму. Вони це також пройшли.

Невинні за ґратами. І не тільки Ріф. І не тільки за ґратами. З браслетами, під домашніми арештами, на поруках… Але все ж таки, сильніше болить за ув‘язненими, так як це страждання цілих родин, страждання їх дітей та батьків.

Моє щастя має присмак болю та гніву.

Ріф, тримайся. Все буде добре.

Правда за нами!»

Юлія Кузьменко розповіла, як проводить час вдома (фото)

Раніше ми повідомляли: В небо над окупованим Кримом запустили український прапор (відео)

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×