Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Україні скасували єдину ціну на газ: що пропонують населенню натомість?

В Україні скасували єдину ціну на газ: що пропонують населенню натомість?

З 1 серпня в Україні більше немає єдиних цін на газ для оптових чи побутових клієнтів, що пов’язано це новими правилами постачання газу та завершенням режиму покладення спеціальних обов’язків (ПСО). Про це НСН повідомляє з посиланням на офіційний сайт Нафтогазу.

Як підкреслили в компанії, тепер кожен постачальник сам визначатиме, за якою ціною продавати газ своїм клієнтам.

Як стало відомо НСН , побутові споживачі (фізичні особи) отримали можливість вільно обирати постачальника за рівнем сервісу та тарифним планам.

Кожен постачальник газу самостійно регулює ціну на газ для клієнтів – з огляду на вартість ресурсу та конкуренцію з іншими постачальниками,

– зауважив директор Нафтогазу Максим Рабінович.

Що змінилося

Відтепер побутові споживачі Нафтогазу можуть обирати газові тарифні плани.

Наразі є доступними такі тарифи:

  • “Місячний” – ціну газу оприлюднюють на початку кожного місяця поставки. У серпні вона становить 3,24 гривні за кубічний метр (з ПДВ, але без вартості доставки).
  • “Річний” – його можна буде обрати в середині серпня. Тут фіксована ціна – на рівні 4,73 гривні за кубічний метр (з ПДВ, але без вартості доставки).

В Україні скасували єдину ціну на газ: що пропонують населенню натомість?

Раніше ми повідомляли: Яка якість газу в регіонах України? Дані від Оператора ГТС

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×