Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Росія звозить на Донбас боєприпаси, пальне та «Гради»

Росія звозить на Донбас боєприпаси, пальне та «Гради»

Росія звозить на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей пальне тоннами, боєприпаси та військову техніку. Про це НСН повідомляє з посиланням на Міністерство оборони України.

«З початку вересня через неконтрольовані Україною ділянки кордону з Росії на тимчасово окуповану територію в Донецькій і Луганській областях завезено залізничним і автомобільним транспортом близько 1200 тонн пального, шість вагонів і більше 10 вантажних автомобілів з протитанковими мінами і боєприпасами, в тому числі для артилерійських систем»

– повідомила прес-секретар Міноборони Юлія Пампуха

Крім того, за її словами, після капітального ремонту на підприємствах російського оборонно-промислового комплексу в підрозділи противника доставлено більше 15 одиниць бойової техніки, в тому числі 122-мм реактивні системи залпового вогню “Град”.

Росія звозить на Донбас боєприпаси, пальне та «Гради»

Раніше ми повідомляли: На Донбасі бойовики двічі відкривали вогонь

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×