11
11

Герої України отримуватимуть власне житло – указ президента

Герої України отримуватимуть власне житло

Герої України отримуватимуть власне житло. Відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський 26 серпня.

Повідомляють Новини України – НСН.

«Особам, яким присвоєно звання Герой України із врученням ордена «Золота Зірка», може надаватися одноразова адресна допомога у вигляді житлового приміщення для постійного проживання незалежно від перебування таких осіб на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов», йдеться в тексті указу.

Герої України отримуватимуть власне житло

Герої України отримуватимуть власне житло

У випадку присвоєння  військовому звання Герой України з відзначенням ордена «Золота Зірка» посмертно або в разі смерті особи, якій надано звання, одноразова адресна допомога у вигляді житлового приміщення для постійного проживання може надаватися членам родин незалежно від перебування їх на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Військовим, які служили в міністерстві оборони, міністерстві внутрішніх справ, розвідувальних органах, Службі безпеки, Управлінні державної охорони, житло видаватимуть за кошти цих відомств.

“деДопомога” – це новинний додаток, який дозволяє користувачам отримувати актуальну інформацію про допомогу від благодійників та держави.

  • Грошові виплати;
  • Продуктові набори;
  • Одяг від благодійників;
  • предмети побуту від фондів;
  • тощо.

Встановивши додаток, ви щодня отримуватимете свіжі дані про це.
Додаток має інтуїтивний і зручний інтерфейс, що дозволяє користувачам швидко знайти та прочитати новини про допомогу. Кожна новина має короткий опис, а також можливість переглянути повну версію статті з сайту прямо у додатку.

Завантажити додаток можна за цим посиланням: Де допомога – гроші, їжа, одяг

 

Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×