50
50

Допомога родинам з дітьми у Одеській, Миколаївській та Херсонській областях від «БФ Вітри Змін»

Допомога родинам з дітьми у Одеській, Миколаївській та Херсонській областях від «БФ Вітри Змін»

Допомога родинам з дітьми у Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, які опинились в складних життєвих обставинах внаслідок збройного конфлікту в Україні, надається БО «БФ Вітри Змін». Розповідаємо про це детальніше.

З 2022 року БО «БФ Вітри Змін» реалізує проєкт «Комплексне реагування на надзвичайні ситуації в Одеській області, Миколаївській області та підконтрольних районах Херсонської області для задоволення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали від збройного конфлікту в Україні».

Програма впроваджується за підтримки представництва дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні»».

Завдяки тісний співпраці з представництвом UNICEF в Україні та органами місцевої влади форнд може надавати якісну і різноманітну допомогу дітям та родинам з дітьми.

На сайті фонду зазначається, що станом на зараз вже надали різноманітну допомогу 70 000 дітей та батьків, поглибили знання більше 2 000 вчителів та працівників різних органів місцевого самоврядування, які працюють з дітьми. Благодійниками було роздано близько 4 000 різноманітних наборів гуманітарної допомоги.

Також вони відкрили 4 дитячих центри в громадах Одеської області, 20 навчальних класів для покращення рівня освіти в громадах Одеської та Миколаївської областей. Також в Одесі було відремонтовано та відкрито 3 шелтера (квартири) для жінок з дітьми, які стали жертвами домашнього насильства.

В рамках цього проєкту також функціонують мобільні бригади соціально-психологічної допомоги, які надають наступні послуги:

  • Гуманітарна допомога: набори гідності для жінок; одяг для дітей; побутове приладдя
  • Психологічна допомога: індивідуальні консультації психологів
  • Медична допомога: огляд лікарки
  • Соціальна допомога: проведення оцінки стану та потреб, перенаправлення у відповідні державні органи та підготовка документів для цього
  • Юридична допомога: консультація в юриста
  • Транспортні послуги: допомога з транспортуванням до безпечного місця чи до різних профільних фахівців
  • Розміщення для тимчасового проживання жінок та дітей, які стали свідками або жертвами насильства або перебували тривалий час у соціальній ізоляції

Допомога родинам з дітьми у Одеській, Миколаївській та Херсонській областях від «БФ Вітри Змін»: як отримати

Щоб отримати допомогу від «БФ Вітри Змін», необхідно заповнити форму за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Можливо, вам також буде цікаво: Допомога родинам ВПО з дітьми в Одесі – що пропонують і як отримати

Зверніть увагу! Існує мобільний додаток “деДопомога“.

“деДопомога” – це новинний додаток, який дозволяє користувачам отримувати актуальну інформацію про допомогу від благодійників та держави.

  • Грошові виплати;
  • Продуктові набори;
  • Одяг від благодійників;
  • предмети побуту від фондів;
  • тощо.

Встановивши додаток, ви щодня отримуватимете свіжі дані про це.
Додаток має інтуїтивний і зручний інтерфейс, що дозволяє користувачам швидко знайти та прочитати новини про допомогу. Кожна новина має короткий опис, а також можливість переглянути повну версію статті з сайту прямо у додатку.

Завантажити додаток можна за цим посиланням: Де допомога – гроші, їжа, одяг

Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×