67
67

Безкоштовні курси для жінок ВПО у Дніпрі з працевлаштуванням у будівельній галузі

Безкоштовні курси для жінок ВПО у Дніпрі з працевлаштуванням у будівельній галузі

Безкоштовні курси для жінок ВПО у Дніпрі з працевлаштуванням у будівельній галузі – це допомога від БО «Пліч-о-Пліч». Розповідаємо про це детальніше.

У Дніпрі триває набір жінок ВПО в групи з перепідготовки на будівельні професії . Усіх бажаючих запрошують долучитися до безкоштовної перепідготовки за будівельним напрямком.

Безкоштовні курси для жінок ВПО у Дніпрі з працевлаштуванням і можливим грантом

Уже з листопада перші дві групи приступлять до навчання. Студенток навчать працювати з найсучаснішими будівельними матеріалами та технологіями. Після завершення курсу випускницям буде запропоновано працевлаштування у будівельні компанії міста. Тих, хто бажає розпочати самостійну професійну діяльність, навчать всім тонкощам ведення ФОП, а також складати бізнес-план. В фіналі навчання найкращі випускниці отримають грант у вигляді будівельних інструментів.

Усі кошти на навчання та грантову підтримку надають БО «Пліч-о-Пліч» (м. Бахмут) та німецький фонд Dyakonie Katastrophenhilfe.

Тривалість курсу – 3 місяці. По завершенню навчання випускниці отримають свідоцтво державного зразка з присвоєнням будівельного розряду.

Чекаємо найактивніших жінок, які вже готові змінювати своє життя на краще та отримати сучасну спеціальність, стати фінансово незалежною та займатися улюбленою справою! – йдеться у повідомленні організації

Записатися на курси можна за номером:

  • БО «Пліч-о-пліч»: 066-389-02-05

Безкоштовні курси для жінок ВПО у Дніпрі з працевлаштуванням у будівельній галузі

Про організацію

Благодійна Організація “Рух за духовне та національне відродження Донбасу “Пліч-о-Пліч” створена влітку 2014 р. в м. Бахмут Донецької області.

Є неприбутковою організацією (Рішення №1705024600096 від 30.06.2017р).

Основний напрямок діяльності – допомога ВПО, прифронтовим громадам Донецької та Луганської областей, релокованим громадам Донбасу. Восени 2022 р. організація сама була релокована з м. Бахмут у м. Дніпро, де продовжила свою гуманітарну діяльність.

За весь період своєї роботи БО Пліч-о-Пліч було реалізовано велику кількість різнопланових гуманітарних проектів з багатьма міжнародними донорськими організаціями, агенствами ООН, локальними NGO, спрямованими на допомогу ВПО та місцевим жителям у прифронтовій зоні. Організація бере участь у багатьох кластерах ООН, т.к. є багатопрофільною. Активно представлено волонтерську діяльність, яка здійснюється та розвивається протягом усієї діяльності організації з 2014р.

Організація є членом та входить до складу:

  • Громадської Ради при ДонОДА з 2017 р.
  • Коаліції 1325 Донецької області з 2021 р.
  • Асоціації громадських радників України з 2021 р.
  • Асоціації ANTS з 2020 р.
  • Ради ВПО м. Дніпро з 2023 р.

Можливо, вам також буде цікаво: Безкоштовні ліки для ВПО у Дніпрі: список препаратів і як отримати

Зверніть увагу! Існує мобільний додаток “деДопомога“.

“деДопомога” – це новинний додаток, який дозволяє користувачам отримувати актуальну інформацію про допомогу від благодійників та держави.

  • Грошові виплати;
  • Продуктові набори;
  • Одяг від благодійників;
  • предмети побуту від фондів;
  • тощо.

Встановивши додаток, ви щодня отримуватимете свіжі дані про це.
Додаток має інтуїтивний і зручний інтерфейс, що дозволяє користувачам швидко знайти та прочитати новини про допомогу. Кожна новина має короткий опис, а також можливість переглянути повну версію статті з сайту прямо у додатку.

Завантажити додаток можна за цим посиланням: Де допомога – гроші, їжа, одяг

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу