154
154

Власникам опалення, яке не працює без електрики, компенсують витрати на генератори в одному з міст України

Власникам опалення, яке не працює без електрики, компенсують витрати на генератори в одному з міст України

В одному з міст України власникам опалення, яке не працює без електрики, компенсують витрати на придбання генераторів. Таке рішення прийняла влада на місцевому рівні.

Влада допоможе мешканцям Черкас. Про це повідомляє видання «ВиЧЕрпно». Відповідне рішення про виділення додаткових коштів в рамках вже запущеної раніше програми депутати Черкаської міської ради ухвалили сьогодні.

Власникам опалення, яке не працює без електрики, компенсують витрати на генератори

Депутати ЧМР виділили понад чотири мільйони гривень на фінансування програми компенсації витрат на купівлю генераторів для будинків, система опалення в яких не може працювати без електроенергії.

Відтепер ще 70 будинкам компенсують вартість закуплених генераторів. А 37 будинків від початку дії програми в Черкасах вже забезпечені незалежними джерелами живлення.

Журналісти зазначають, що сума відшкодування залежить від потужності генератора, її достатньо для купівлі якісного й економного незалежного джерела живлення. Відтак, наприклад, на купівлю 10-кіловатного генератора бюджет відшкодує до 135 тисяч гривень, 20-кіловатного — до 275 тисяч гривень.

Це гарний досвід, вартий того, аби стати прикладом для керівництва інших міст.

Можливо, вам також буде цікаво: Нова грошова допомога в Україні: компенсація 10% за купівлю вітчизняних товарів в рамках програми «Національний кешбек»

Зверніть увагу! Існує мобільний додаток “деДопомога“.

“деДопомога” – це новинний додаток, який дозволяє користувачам отримувати актуальну інформацію про допомогу від благодійників та держави.

  • Грошові виплати;
  • Продуктові набори;
  • Одяг від благодійників;
  • предмети побуту від фондів;
  • тощо.

Встановивши додаток, ви щодня отримуватимете свіжі дані про це.
Додаток має інтуїтивний і зручний інтерфейс, що дозволяє користувачам швидко знайти та прочитати новини про допомогу. Кожна новина має короткий опис, а також можливість переглянути повну версію статті з сайту прямо у додатку.

Завантажити додаток можна за цим посиланням: Де допомога – гроші, їжа, одяг

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу