108
108

Підприємці ВПО на Дніпропетровщині і Донеччині можуть отримати $2600 на розвиток бізнесу

Підприємці ВПО на Дніпропетровщині і Донеччині можуть отримати $2600 на розвиток бізнесу

Підприємці ВПО на Дніпропетровщині і Донеччині можуть отримати $2600 на розвиток бізнесу. Розповідаємо про це детальніше.

Підприємці, які мають статус ВПО та після 2022 ведуть свою діяльність в Дніпропетровській і Донецькій областях мають змогу отримати $2600 на розвиток підприємництва в межах Програми відновлення стійкості від Центру зайнятості Вільних людей.

Як підприємці ВПО на Дніпропетровщині і Донеччині можуть отримати гроші

В Програмі можуть взяти участь:

  • особи, які мають статус ВПО та проживають в Дніпропетровській або Донецькій областях або особи, які проживають на територіях, де велися (ведуться) бойові дії у межах цих областей (перелік населених пунктів за наказом Мінреінтеграції №309 від 22.12.2022);
  • підприємці з перспективною бізнес-ідеєю, яку реально втілити в життя, із розумінням ринку збуту та досвідом ведення бізнесу;
  • мають чіткий бізнес-план та розуміють, як і куди спрямують фінанси;
  • особи, які вважаються соціально або фінансово вразливими (у цьому разі буде враховуватися спроможність учасника/-ці вести заплановану діяльність).

Щоб взяти участь у проєкті, слід авторизуватися за номером телефону та заповнити заявку на сайті: https://uerp.mercycorps.org/auth/login.

Проєкт реалізується у партнерстві з Mercy Corps Ukraine за фінансової підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва.

Можливо, вам також буде цікаво: Допомога з безробіття – який розмір виплат у 2024 році

Зверніть увагу! Існує мобільний додаток “деДопомога“.

“деДопомога” – це новинний додаток, який дозволяє користувачам отримувати актуальну інформацію про допомогу від благодійників та держави.
  • Грошові виплати;
  • Продуктові набори;
  • Одяг від благодійників;
  • предмети побуту від фондів;
  • тощо.

Встановивши додаток, ви щодня отримуватимете свіжі дані про це.
Додаток має інтуїтивний і зручний інтерфейс, що дозволяє користувачам швидко знайти та прочитати новини про допомогу. Кожна новина має короткий опис, а також можливість переглянути повну версію статті з сайту прямо у додатку.

Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×