Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Злочинець-іноземець переховувався на Дніпропетровщині

Злочинець-іноземець переховувався на Дніпропетровщині

Як стало відомо Nikopolnews, оперативники Дніпропетровщини затримали іноземця, який скоїв тяжкий злочин у Польщі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУНП в Дніпропетровській області.

Громадянин Грузії переховувався на території України після скоєння у листопаді 2017 року озброєного пограбування сімейної пари у Польщі.

27-річний чоловік протаранив автомобіль з потерпілими, потім побив їх та забрав велику суму грошей. Після скоєння злочину чоловік виїхав за межі країни. Правоохоронні органи Польщі оголосили нападника у розшук. В подальшому стало відомо, що він переховується на території України, зокрема у Дніпропетровській області. Оперативники Департаменту карного розшуку та кримінальної поліції Дніпропетровської області встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його у м. Кривий Ріг.

Злочинець-іноземець переховувався на Дніпропетровщині

Наразі чоловіка арештували, незабаром почнеться процедура його екстрадиції до Польщі. За скоєння розбійного нападу відповідно до польського законодавства затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×