Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Жінка вбила п’ятьох своїх дітей і кинулась під потяг

Жінка вбила п’ятьох своїх дітей і кинулась під потяг

Мати вбила своїх п’ятьох дітей, а сама кинулась під потяг, але вижила. Про це НСН повідомляє з посиланням на Главком, який посилається на видання Bild.

Жінка кинулася під потяг на вокзалі в місті Дюссельдорф у Німеччині, проте вижила. А в місті Золінген в її квартирі знайшли мертвими п’ятьох дітей. Загинули три дівчинки і два хлопчики, у віці від року до восьми років.

За даними видання, в поліцію звернулася бабуся дітей. Вона стверджує, що її 27-річна донька вбила дітей і забрала з дому шосту дитину. Мати збиралася накласти на себе руки.

За інформацією ЗМІ, жінка кинулася під потяг на вокзалі в сусідньому місті Дюссельдорф, зараз вона знаходиться в лікарні у важкому стані. Її 11-річний син живий. Дитина фізично не постраждала, хлопчик зараз з родичами. Що саме стало причиною трагедії-намагається з’ясувати поліція.

Жінка вбила п’ятьох своїх дітей і кинулась під потяг

Раніше ми повідомляли: У Німеччині заявили, що Навального отруїли “Новачком”: що відомо

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×