Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Троє українських військових загинули в ДТП на Вінниччині

Троє українських військових загинули в ДТП на Вінниччині

У ДТП на Вінниччині загинули троє українських військовослужбовців. Про це НСН повідомляє з посиланням на Голос України.

Згідно інформації, отриманої НСН , ДТП у Вінницькій області забрала життя трьох молодих військовослужбовців. Аварія сталася вчора, 9 травня, близько 22.00 між селами Люлинці та Нападівка Калинівського району.

За попередніми даними, водій автомобіля Mercedes Vito не впорався із керуванням. Фургон з’їхав із дороги і врізався у дерево, повідомляє прес-служба Нацполіції Вінницької області.

У результаті ДТП 28-річний водій, 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка від отриманих травм загинули на місці. Усі загиблі є військовослужбовцями військової частини А-1119.

Також постраждала 20-річна пасажирка автомобіля. Зараз вона у тяжкому стані перебуває у реанімаційному відділенні Калинівської районної лікарні.

Троє українських військових загинули в ДТП на Вінниччині

Тіло одного із загиблих деблокували з вщерть понівеченого транспортного засобу рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Всі троє загиблих були військовослужбовцями військової частини А 1119, що дислокується на території 48-го Калинівського арсеналу боєприпасів Міноборони України.

За інформацією прес-служби обласної поліції, кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.286 Кримінального Кодексу України («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами»).

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×