Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зеленський у Запоріжжі відкрив балковий міст через Дніпро (відео)

Зеленський у Запоріжжі відкрив балковий міст через Дніпро (відео)

Під час робочої поїздки до Запоріжжя Президент України Володимир Зеленський відкрив першу частину балкового мосту через річку Старий Дніпро, який є частиною автотранспортної магістралі, що будується з 2004 року.

Про це повідомляє Укрінформ, передає НСН.

“Ми з вами знаходимось на першій частині нашого флагману програми “Велике будівництво”. Це буде 9 км, які складаються з 27 споруд і 4 мостів. Цей міст хотіли побудувати з 1965 року. Завдяки нашому підряднику відкрито першу частину”,

– сказав Зеленський.

За його словами, міст повністю побудують у 2021 році.

“Було б прикольно відкрити міст повністю до 24 серпня, до річниці незалежності України”,

– додав Президент.

Під час робочої поїздки Зеленський також відвідав підприємство “Іскра”.

Зеленський раніше побував на запорізьких мостах 19 серпня 2020 року.

Запорізький міст — це магістраль безперервного руху завдовжки понад 9 км, яка складається з шести транспортних розв’язок, у складі яких 27 штучних споруд, у тому числі два позакласні мости з окремими спорудами під кожний напрямок руху. Історії будівництва мосту – 16 років.

У межах національної програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським, у 2020 році будівництво запорізьких мостів було відновлено. У лютому цього року переможцем тендеру на будівництво об’єкту було визначено турецьку компанію. Загальна вартість проєкту – 11,9 млрд грн (з ПДВ). 10 квітня ДАБІ надала дозвіл на початок будівельних робіт.

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×