Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У monobank знизили кешбек

З 1 грудня у monobank відбудуться зміни в умовах, правилах та тарифах, зокрема розмір кешбеку від банку буде зменшено на 25%.

Про це написав співзасновник monobank Олег Гороховський, інформує Економічна правда, передає НСН.

Довідка. Комісії інтерчейндж – комісії, що сплачуються банком-еквайром на користь банку-емітента при здійсненні безготівкових розрахунків у торговельно-сервісній мережі.

“Під тиском деяких великих торгових мереж, низки народних депутатів та Національної ради реформ України платіжні системи Visa та MasterCard були змушені погодитися на поступове зниження банківських комісій”,написав він, додавши, що у банку немає можливості зберегти поточні умови програми лояльності.

З 1 грудня плата відсотків на залишок власних коштів на картах та за продуктом Банку стане 3% річних у гривні, а розмір кешбеку від банку та миль буде зменшено на 25%, проте зміна не торкнеться категорій кешбеку від партнерів банку. Також буде новий розмір миль, що нараховуються.

Нагадуємо:

Антимонопольний комітет дозволив платіжним системам Mastercard та Visa виконати меморандум щодо зменшення міжбанківської ставки.

Антимонопольний комітет розпочав справу щодо надання дозволу компаніям Mastercard і Visa на виконання меморандуму з НБУ щодо зниження міжбанківських ставок (інтерчейндж).

НБУ спільно з міжнародними платіжними системами Visa і Mastercard працюватимуть над посиленням конкуренції на платіжному ринку України – відповідний меморандумпідписали представники Нацбанку, Visa і Mastercard.

Через меморандум між Нацбанком, Visa і Mastercard, який передбачає зниження ставок інтерчейндж, невдовзі розмір кешбеку може значно скоротитись.

В Антимонопольному комітеті раніше розкритикували ідею встановити граничні розміри комісійної винагороди і інтерчейнджу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×