Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У майбутньому офіс перестане мати значення, люди “ходитимуть” на роботу за допомогою VR – Цукерберг

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг вважає, що локдаун дав роботодавцям зрозуміти: у них немає причин прив’язувати найманих працівників до офісів, припустивши, що в майбутньому люди «ходитимуть» на роботу за допомогою VR та AR-технологій.

Про це він заявив під час спілкування з користувачами в Clubhouse, з посиланням на Independent пише Громадське, передає НСН.

До слова, Clubhouse — це один із найпопулярніших додатків Кремнієвої долини. Це голосова соцмережа, у якій люди спілкуються у віртуальних кімнатах. Раніше в Clubhouse давали інтерв’ю глави SpaceX Ілон Маск та Robinhood Влад Тіньовий.

За словами Цукерберга, останні дослідження команди Facebook Reality Labs спрямовані на те, щоб забезпечити присутність користувачів в офісі або будь-якому іншому місці без необхідності фізичних поїздок.

«Ми повинні телепортуватися, а не перевозити себе»,наголосив засновник Facebook.

Серед інших переваг віддаленої роботи у віртуальній реальності він назвав більшу продуктивність співробітників і скорочення викидів вуглекислого газу.

У майбутньому офіс перестане мати значення, люди "ходитимуть" на роботу за допомогою VR - Цукерберг

За його словами, половина співробітників Facebook, найімовірніше, перейдуть на дистанційну роботу протягом наступного десятиліття.

У Facebook, вірогідно, є дорожня карта з розвитку AR та VR-технологій. Очікується, що їх розробка займе приблизно 4-5 років і вони допоможуть компаніям організувати роботу віддалено, пише видання.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×