Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У чому зустрічати Новий рік: 7 ідей для тематичної вечірки (фото)

До новорічних свят залишилось трохи більше місяця. Тому ще є час підібрати вбрання до вечірки. Пропонуємо 7 образів, натхнених стилем відомих кіногероїв.

Дисковечірка

Вечірка в стилі диско — безпрограшний варіант для галасливої ​​компанії, щоб відзначити Новий рік з танцями, веселощами й гарним настроєм. Перед тим, як готуватися, радимо переглянути фільм «Останні дні диско», героїні якого носять міні й не бояться переливчастих фактур.

новий рік

Робимо ставку на коротку довжину або мінливу у світлі софітів металізовану фактуру, яка матиме ефектний вигляд на контрасті з чимось пухнастим.

Романтичне побачення

Якщо в новорічний вечір хочеться романтики, то джерелом натхнення може стати Еліс, героїня Ніколь Кідман, з драми «Із широко заплющеними очима». На вечірці, з якої й починається стрічка, вона постає перед глядачем у чуттєвій чорній сукні. Така має бути в гардеробі кожної дівчини.

новий рік

Головний плюс такої сукні в тому, що залежно від підібраних аксесуарів вона може грати геть по-різному. На бажання можна підібрати щось мінімалістичне й акуратне, а якщо прагнете уяскравитися, великі сережки й золота сумка допоможуть зібрати бароковий пишний образ.

Футуристична вечірка

Весь світ сьогодні марить космосом — не оминуло це захоплення й модних дизайнерів. Якщо в міжгалактичний політ ви ще не збираєтеся, то хто заважає влаштувати тематичну вечірку вже в найближчі тижні. Канонічною кіногероїнею в цьому жанрі є Барбарелла, роль якої блискуче зіграла актриса Джейн Фонда. Звісно, ми не пропонуємо повторювати її образ в усьому, а ось на металеві відтінки увагу звернути варто.

новий рік

Сімейна вечеря

Останні півтора року стали для нас усвідомленням того, що сім’я — це найголовніше. Якщо ви плануєте зустріти Новий рік в оточенні близьких людей, то першою на думку спадає історія Бріджит Джонс із її любов’ю до домашніх вечірок і смішних светрів.

новий рік

Показово, що вони є як для дорослих, так і для дітей, тому скласти family look на всіх точно не забере багато зусиль.

У стилі 90-х

На саму згадку про фільм «Красуня» в пам’яті миттєво зринає образ Джулії Робертс у червоній сукні з відкритими плечима. А що, коли подивитися ширше, і вибрати щось провокаційніше й несподіваніше?

новий рік

Ми в захваті від її образу з ботфортами, у якому певна зухвалість поєднується з настроєм стилю next door girl.

Між нами, дівчатами

Якщо новорічну ніч хочеться провести з подругами, чому б не вибрати щось грайливе або кокетливе в стилі фільму «Нетямущі», який вплинув на всі покоління школярок 1990-х. Героїня Алісії Сільверстоун залюбки носила як картаті костюми з мініспідницями, так і мінімалістичніші сукні яскравих відтінків, обов’язково оголюючи ноги.

новий рік

Джентльменський клуб

Смокінги вже давно стали прекрасною альтернативою ошатним сукням на червоних доріжках найвищого рівня. Якщо вам також близький маскулінний стиль, пропонуємо саме цю річ зробити основою свого святкового образу. Краще за всіх смокінги в кіно носила незрівнянна Марлен Дітріх, а її образ у фільмі «Марокко» за останні 90 років цитували десятки разів.

новий рік

Ми пропонуємо поєднати класичний смокінг із чимось неформальнішим, щоб зручно було танцювати всю новорічну ніч. Як щодо металізованих вузьких штанів замість звичного костюмного варіанта?

Передає НСН з посиланням на vogue.ua.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×