Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

“Такої ялинки ще не було”: тема новорічного свята у Києві

Цьогорічна тематика новорічного свята у Києві – народження Ісуса. На Софійській площі встановлять ялинку, вертепи та панно з 38 героями святого сімейства. Проте, сцени та концерту на площі не буде.

Про це розповів засновник та директор компанії Folk Ukraine Ігор Добруцький в ефірі “Громадського радіо”, з посиланням на ТСН передає НСН.

“Ярмарку у цьому році не буде, але буде ковзанка, багато гарячих напоїв та легка їжа, бо на мангалах та на інших приладах не зможуть готувати їжу через коронавірусні обмеження”, повідомив він.

“Тема буде різдвяна – народження Ісуса. У цій стилістиці прикрасять ялинку. Спробуємо облаштувати нову локацію – напроти Верховної Ради у Маріїнському парку. Також облаштуємо локацію на Арці дружби народів, парку Шевченка, Контрактовій площі, ВДНГ – у всьому місті буде багато локацій, а також – резиденція з атракціонами на 800 квадратних метрів за містом у Добропарку”,зазначили у Folk Ukraine.

Добруцький каже, що ялинка у цьому році буде більша, як і кількість іграшок та гірлянд на ній. Відкриють її традиційно 19 грудня о 17:00.

“Не знаємо, яка буде верхівка – янголи, зірка чи щось таке. Це буде сюрприз. Обіцяю, що такої ялинки ще не було, навіть у світі такої не робили. Хоч ми торік увійшли у п’ятірку ялинок Європи, але зараз ми перейшли кордон кількості до якості”,каже директор компанії Folk Ukraine.

Коштуватиме ялинка та декорації 25-27 млн гривень, їх надають спонсори та організатори.

Нагадаємо, на Софійській площі розпочали підготовку до новорічних свят. Адміністрація Києва та організатори головної ялинки України вже затвердили концепцію новорічно-різдвяного проєкту.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Де зустріти Новий рік? Ціни на оренду житла в Карпатах, Києві, Одесі та Львові

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×