Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Скандал на Одесском кинофестивале: знаменитый режиссер перепутал Украину с Россией (ВИДЕО)[:ua]Скандал на Одеському кінофестивалі: знаменитий режисер переплутав Україну з Росією (ВІДЕО)[:]

[:ru]На Одесском кинофестивале произошел конфуз. Британский режиссер Терри Гиллиам перепутал страны: он думал, что приехал в Россию.

Об этом на своей странице в Facebook сообщил экс-заместитель министра здравоохранения Павел Ковтонюк, передает Главком, информирует НСН.

«Приехал это в Одессу, где давно не был… Вижу проходит Одесский кинофестиваль, как раз награждения… Вызвали на сцену президента фестиваля, Виктория Тигипко. Потом взялись награждать какого Терри Гиллиама, пожилого уже человека, которого тоже долго представляли, но не так долго как Викторию. Терри начал речь с того, что он растроган как никогда в жизни. Он был очень счастлив стоять здесь на Потемкинской лестнице, потому что видел фильм о броненосец Потемкине, и этот фильм имеет для него «bolshoye zhacheniye». А дальше Терри сделал ошибку. Он начал махать рукой и говорить «Thank you! Thank you Odessa! Thank you Russia», написал Ковтонюк.

Янина Соколова – известная журналистка и телеведущая – ведущая фестиваля с другим ведущим взялись убеждать номинанта, а с ним и толпу, что «итс нот Раша, итс Юкрейн».

«Когда Терри понял, что для него выиграли время, он начал неубедительно оправдываться, главным аргументом в свою защиту он называл возраст. В тишине ему стали быстро выдавать его награду. Аплодисментов не было», добавил Ковтонюк.

Терри Гиллиам – британский режиссер, сценарист, актер («Двенадцать обезьян», «Братья Гримм», «Страх и ненависть в Лас-Вегасе»).

[:ua]На Одеському кінофестивалі стався конфуз. Британський режисер Террі Гілліам переплутав країни: він думав, що приїхав у Росію.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив ексзаступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк, передає Главком, інформує НСН.

«Приїхав оце в Одесу, де давно не був… Бачу: проходить Одеський кінофестиваль, якраз нагородження… Викликали на сцену президентку фестивалю, Вікторію Тігіпко. Тоді взялися нагороджувати якогось Террі Гілліама, підстаркувату уже людину, якого теж довго представляли, але не так довго як Вікторію. Террі почав промову з того, що він розчулений як ніколи в житті. Він був дуже щасливий стояти тут на Потьомкінських сходах, тому що бачив фільм про броненосець Потьомкін, і цей фільм має для нього «bolshoye zhacheniye». А далі Террі зробив помилку. Він почав махати рукою і казати «Thank you! Thank you Odessa! Thank you Russia!», написав Ковтонюк.

Яніна Соколова – відома журналістка та телеведуча – ведуча фестивалю з іншим ведучим взялися переконувати номінанта, а з ним і натовп, що «ітс нот Раша, ітс Юкрейн».

«Коли Террі зрозумів, що для нього виграли час, він почав непереконливо виправдовуватися, головним аргументом на свій захист він називав вік. У тиші йому стали швидко видавати його нагороду. Аплодисментів не було»,додав Ковтонюк.

Террі Гілліам – британський режисер, сценарист, актор («Дванадцять мавп», «Брати Грімм», «Страх і ненависть у Лас-Вегасі»).

[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×