Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Проснулся ночью от боли и щекотки: парню в ухо залез таракан[:ua]Прокинувся вночі від болю та лоскоту: хлопцю у вухо заліз тарган[:]

[:ru]14-летний подросток в Тернополе пострадал от попадания в его ухо таракана. Насекомое залезло в ушную раковину мальчика и ползало там.

Об этом сообщает в Facebook Центр ЭМП Тернопольской области, пишет РБК-Украина, передает НСН.

Согласно сообщению, подросток проснулся 24 мая в три часа ночи от боли и щекотки в правом ухе. Ему вызвали “скорую помощь”, ведь было совершенно непонятно, что происходит.

Парень даже принял анальгин, чтобы снять боль, а в ухо закапал капли. Но ничего не помогало. Приехавшие медики осмотрели ухо и увидели… ползающего там таракана.

“При осмотре ушной раковины через ушное зеркало медики скорой увидели тело таракана, который там двигался… С диагнозом инородное тело правой ушной раковины (таракан) юного пациента, после оказанной медицинской помощи, госпитализировано в областную детскую больницу”, говорится в сообщении.

Несколько лет назад сообщалось о случае, когда в ухе китайца самка таракана отложила 25 яиц.

[:ua]14-річний підліток у Тернополі постраждав від попадання в його вухо таргана.

Комаха залізла в вушну раковину хлопчика і повзала там.

Про це повідомляє в Facebook Центр ЕМП Тернопільської області, пише РБК-Україна, передає НСН.

Згідно з повідомленням, підліток прокинувся 24 травня о третій годині ночі від болю і лоскоту в правому вусі. Йому викликали “швидку допомогу”, адже було абсолютно незрозуміло, що відбувається.

Хлопець навіть прийняв анальгін, щоб зняти біль, а у вухо закапав краплі. Але нічого не допомагало. Медики приїхали, оглянули вухо і побачили… таргана, що повзає там.

“При огляді вушної раковини через вушне дзеркало медики швидкої побачили тіло таргана, який там рухався… З діагнозом чужорідне тіло правої вушної раковини (тарган) юного пацієнта, після наданої медичної допомоги, госпіталізовано в обласну дитячу лікарню”,йдеться в повідомленні.

Кілька років йшлося про випадок, коли у вусі китайця самка таргана відклала 25 яєць.

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×