Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Пьяный россиянин снял украинский флаг с торгового центра в Виннице[:ua]П’яний росіянин зняв український прапор з торгового центру у Вінниці[:]

[:ru]Утром 6 ноября гражданин России снял украинский флаг со здания ТРЦ в Виннице.

Его задержали, полиция открыла уголовное дело.

Об этом сообщила полиция Винницкой области, пишет Громадське, передает НСН.

Правоохранители рассказали, что злоумышленник был нетрезвым. Когда он снял с здания флаг, это увидели охранники торгового центра, и мужчина бросился убегать. Флаг он выбросил в кусты.

В конце концов злоумышленник был задержан и доставлен в отделение полиции.

По словам самого мужчины, в Винницкую область он приехал навестить родственников, а снять флаг решил, потому что поспорил со знакомым.

Полиция открыла уголовное производство по части 1 статьи 296 (хулиганство) Уголовного кодекса.

Злоумышленнику грозит от 17 тысяч до 34 тысяч гривен штрафа или арест на срок до 6 месяцев, или ограничение свободы на срок до 5 лет.

Кстати, недавно “НСН” писал: Мать и дочь умерли от голода, другая дочь в больнице – шокирующие подробности трагедии в Тернополе[:ua]Уранці 6 листопада громадянин Росії зняв український прапор з будівлі торгово-розважального центру у Вінниці.

Його затримали, поліція порушила кримінальну справу.

Про це повідомила поліція Вінниччини, передає Громадське, інформує НСН.

Правоохоронці розповіли, що зловмисник був нетверезим. Коли він зняв з будівлі прапор, це побачили охоронці торгового центру, і чоловік кинувся тікати. Прапор він викинув у кущі.

Зрештою зловмисника затримали та доправили до відділення поліції.

За словами затриманого, на Вінниччину він приїхав навідати родичів, а зняти прапор вирішив тому, що побився об заклад зі знайомим.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу.

Зловмиснику загрожує від 17 тисяч до 34 тисячі гривень штрафу або арешт терміном до 6 місяців, або ж до 5 років обмеження волі.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Мати і донька померли від голоду, інша дочка у лікарні – шокуючі подробиці трагедії у Тернополі[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×