Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Скількох невакцинованих українців відсторонили від роботи

В Україні з 31 січня набув чинності наказ МОЗ, який зобов’язує медиків та комунальників вакцинуватися від COVID-19. Скількох невакцинованих українців вже відсторонили від роботи.

Як повідомив головний санітарний лікар Ігор Кузін у Facebook, за цей період було відсторонено від роботи 7 531 працівника органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та медичних закладів, передає НСН.

Кузін нагадав, що після цієї дати працівники, які не отримали принаймні одного щеплення, мали бути відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

вакцинація

Станом на 7 лютого найбільше відсторонено від роботи працівників комунальних установ – 4578 особи.

Не отримали щеплення 2136 працівників сфери охорони здоров’я. З них відсторонено 216 лікарів та 765 медичних сестер, 1001 співробітника господарського персоналу, 154 – адміністративного персоналу.

Відсторонено від роботи також 817 представників органів місцевого самоврядування.

“Всього в Україні в закладах охорони здоров’я (комунальних і державних) зараз працюють понад 755 тисяч співробітників. Відсторонено – 2136 працівників, тобто приблизно 0,2%”,додав Кузін.

Нагадаємо, з 8 листопада в Україні набрав чинності наказ МОЗ про відсторонення від роботи невакцинованих працівників тих професій, для яких щеплення проти коронавірусу є обов’язковими.

Не допомагає: лікарі розвінчали міф про радянський метод лікування вірусів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×