Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Нардепа Шевченко, который ездил к Лукашенко, исключили из фракции “Слуга народа”[:ua]Нардепа Шевченка, який їздив до Лукашенка, виключили з фракції “Слуга народу”[:]

[:ru]Народного депутат от партии «Слуга народа» Евгения Шевченко исключили из фракции. В апреле он съездил с визитом к самопровозглашенному президенту Беларуси Александру Лукашенко.

Об этом сообщила пресс-служба «Слуги Народа», пишет Громадское передает НСН.

Однако причину исключения в партии пока не сообщается. Там рассказали, что соответствующее решение было принято большинством голосов депутатов.

«Собраны все необходимые подписи. Вскоре документы будут переданы руководству Верховной Рады для объявления в зале»,говорится в сообщении.

Отметим, что накануне, 23 мая, на своей странице в Facebook Шевченко вновь выразил солидарность с Лукашенко. Это произошло после того, как в Минске задержали основателя оппозиционного Telegram-канала NEXTA Романа Протасевича.

Что за поездка Шевченко?

О ней стало известно 20 апреля. Встреча Лукашенко и Шевченко состоялась во Дворце Независимости в кабинете самопровозглашенного президента Беларуси. Во время разговора украинский депутат сказал, что для него большая честь познакомиться с Лукашенко.

После этого глава партии Александр Корниенко сказал, что поездка Шевченко является личной инициативой, а власть не делегировала его представлять Украину и вести переговоры «с официальными лицами Беларуси».

Корниенко считает, что подобные действия нарушают порядок реализации внешней политики и принцип согласованности действий всех ветвей власти в международных отношениях.[:ua]Народного депутата від партії «Слуга Народу» Євгенія Шевченка виключили з фракції. У квітні він з’їздив із візитом до самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Про це повідомила пресслужба «Слуги Народу», пише Громадське, передає НСН.

Однак про причину виключення у партії поки не повідомляють. Там розповіли, що відповідне рішення ухвалили більшістю голосів депутатів.

«Зібрані всі необхідні підписи. Незабаром документи будуть передані керівництву Верховної Ради для оголошення в залі», йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що напередодні, 23 травня, на своїй сторінці у Facebook Шевченко знову висловив солідарність із Лукашенком. Це сталося після того, як у Мінську затримали засновника опозиційного Telegram-каналу NEXTA Романа Протасевича.

Що за поїздка Шевченка?

Про неї стало відомо 20 квітня. Зустріч Лукашенка та Шевченка відбулась у Палаці Незалежності в кабінеті самопроголошеного президента Білорусі. Під час розмови український депутат сказав, що для нього велика честь познайомитися з Лукашенком.

Після цього очільник партії Олександр Корнієнко сказав, що поїздка Шевченка є особистою ініціативою, а влада не делегувала його представляти Україну та вести переговори «з офіційними особами Білорусі».

Корнієнко вважає, що подібні дії щонайменше порушують порядок реалізації зовнішньої політики та принцип узгодженості дій усіх гілок влади в міжнародних відносинах.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×