Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Минобороны Великобритании заявило, что предупредительного огня со стороны военных РФ по эсминцу не было[:ua]Міноборони Великої Британії заявило, що попереджувального вогню з боку військових РФ по есмінцю не було[:]

[:ru]Министерство обороны России заявило, что ее самолет в среду, 23 июня, открыл предупредительный огонь по британскому эсминцу HMS Defender, но министерство обороны Великобритании это опровергает.

Об этом пишет LB.ua , передает НСН .

“В 12:06 и 12:08 пограничный сторожевой корабль выполнил предупредительную стрельбу. В 12:19 самолет Су-24М выполнил предупредительное бомбометание (четыре осколочно-фугасные авиационные бомбы ОФАБ -250) по курсу движения эсминца Defender “, цитирует заявление российских военных агентство ” Интерфакс “.

Россия объяснила применения оружия тем, что эсминец зашел в территориальные воды России в районе мыса Фиолент. Великобритания не признала российскую аннексию Крыма, поэтому не считает эти воды российскими.

Россияне открыли огонь по британскому эсминцу в Черном море

Однако Министерство обороны Великобритании заявило, что на самом деле предупредительного огня не было.

“Предупредительных выстрелов по эсминцу HMS Defender не было. Корабль королевского флота осуществлял мирный проход в территориальных водах Украины согласно международному праву. Мы считаем, что россияне проводили учебные стрельбы в Черном море и предупреждали морское сообщество о своей деятельности. Ни одного выстрела по HMS Defender не было, и мы не признаем утверждение о том, что по его курсу были сброшены бомбы”, говорится в твиттере Минобороны Великобритании.

Напомним, что эсминец Defender вместе с нидерландским фрегатом Everton зашел в акваторию Черного моря 14 июня.

Утром 18 июня оба корабля зашли в порт Одессы, а 21 июня на борту эсминца HMS Defender был подписан Меморандум о реализацию проектов морского партнерства между консорциумом промышленности Соединенного Королевства и ВМС Украины.

Он предусматривает проектирование и строительство восьми ракетных катеров для Украины, реконструкцию украинских судостроительных предприятий и строительство двух баз ВМС Украины.[:ua]Міністерство оборони Росії заявило, що її літак в середу, 23 червня, відкрив попереджувальний вогонь по британському есмінцю HMS Defender, але Міністерство оборони Великої Британії це спростовує.

Про це пише LB.ua, передає НСН.

“О 12:06 і 12:08 прикордонний сторожовий корабель виконав попереджувальну стрільбу. О 12:19 літак Су-24М виконав попереджувальне бомбометання (чотири осколково-фугасні авіаційні бомби ОФАБ-250) по курсу руху есмінця Defender”,цитує заяву російських військових агентство “Інтерфакс”.

Росія пояснила застосування зброї тим, що есмінець зайшов у територіальні води Росії в районі мису Фіолент. Велика Британія не визнала російську анексію Криму, тому не вважає ці води російськими.

Росіяни відкрили вогонь по британському есмінцю у Чорному морі

Проте Міністерство оборони Великої Британії заявило, що насправді попереджувального вогню не було.

“Попереджувальних пострілів по есмінцю HMS Defender не було. Корабель королівського флоту здійснював мирний прохід територіальними водами України згідно з міжнародним правом. Ми вважаємо, що росіяни проводили навчальні стрільби в Чорному морі та попереджали морську спільноту про свою діяльність. Жодного пострілу по HMS Defender не було, і ми не визнаємо твердження про те, що по його курсу було скинуто бомби”,йдеться в твіттері Міноборони Великої Британії.

Нагадаємо, що есмінець Defender разом з нідерландським фрегатом Everton зайшов в акваторію Чорного моря 14 червня.

Вранці 18 червня обидва кораблі зайшли в порт Одеси, а 21 червня на борту есмінця HMS Defender було підписано Меморандум про реалізацію проєктів морського партнерства між консорціумом промисловості Сполученого Королівства та ВМС України.

Він передбачає проєктування та будівництво восьми ракетних катерів для України, реконструкцію українських суднобудівних підприємств і будівництво двох баз ВМС України.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×