Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Bellingcat установили россиян, причастных к пыткам в донецкой тюрьме “Изоляция”[:ua]Bellingcat встановили росіян, причетних до тортур у донецькій в’язниці “Ізоляція”[:]

[:ru]Расследователи Bellingcat установили личности трех россиян, причастных к пыткам в подконтрольной боевикам “ДНР” тюрьмы “Изоляция”.

Об этом сообщил журналист и бывший пленник террористов с ОРДО Станислав Асеев в facebook, пишет Укринформ, передает НСН.

По его словам, жители РФ Юрий Кривонос, Владимир Бутенко и Руслан Еремичев причастны к жестоким пыткам, побоев, унижения человеческого достоинства.

“Теперь, имея данные их российских паспортов, можно официально предъявлять претензии Российской Федерации за нарушение законов и обычаев ведения войны, что, надеюсь, будет инициировано в ближайшее время как на ТКГ, так и нашим МИДом”,написал Асеев.

Также он сообщил, что вскоре будет выложена информация об их шефе по кличке “Ленин”.

“Вы люди примерно одного “достоинства”, но разница в том, что он отжал миллионы и может в любой момент раствориться с ними в России, – а вы вошли в самую позорную страницу истории как военные преступники за 40 тыс. рублей зарплаты и палку колбасы, которую отжимаете на “Изоляции” у пленных с передачек. Я 28 месяцев слушал, как вы бьете женщин в соседних камерах, заставляете петь песни под пытки и затягиваете людей с электроожогами в камеры, где они и дальше должны “держать стену плача”, написал Асеев.

Напомним:

«Изоляция» – печально известная тюрьма боевиков ОРДО, подчиняется так называемому “МГБ ДНР”. Была сформирована в июне 2014 году на базе захваченного боевиками артфонда “Изоляция”, оборудованного на территории старого завода.

Станислав Асеев был освобожден из плена боевиков в декабре 2019 года, в рамках обмена.[:ua]Розслідувачі Bellingcat встановили особи трьох росіян, які причетні до тортур у підконтрольній бойовикам “ДНР” в’язниці “Ізоляція”.

Про це повідомив журналіст та колишній бранець терористів з ОРДО Станіслав Асєєв у facebook, пише Укрінформ, передає НСН.

За його словами, мешканці РФ Юрій Кривонос, Володимир Бутенко та Руслан Єремічев причетні до жорстоких тортур, побоїв, принижень людської гідності.

“Тепер, маючи дані їхніх російських паспортів, можна офіційно пред’являти претензії Російської Федерації за порушення законів і звичаїв ведення війни, що, сподіваюся, буде ініційовано найближчим часом як на ТКГ, так і нашим МЗС”, написав Асєєв.

Також він повідомив, що незабаром буде викладена інформація про їхнього шефа на прізвисько “Ленін”.

“Ви люди приблизно одної “гідності”, але різниця в тому, що він віджав мільйони та може в будь-який момент розчинитися з ними в Росії, – а ви увійшли в найганебнішу сторінку історії як військові злочинці за 40 тис. рублів зарплати й палку ковбаси, яку віджимаєте на “Ізоляції” у полонених з передачок. Я 28 місяців слухав, як ви б’єте жінок в сусідніх камерах, змушуєте співати пісні під тортури та затягуєте людей з електроопіками в камери, де вони й далі повинні “тримати стіну плачу”, написав Асєєв.

Нагадаємо:

“Ізоляція” – сумнозвісна в’язниця бойовиків ОРДО, підпорядковується так званому “МДБ ДНР”. Була сформована в червні 2014 року на базі захопленого бойовиками артфонду “Ізоляція”, обладнаного на території старого заводу.

Станіслав Асєєв був звільнений з полону бойовиків у грудні 2019 року, в рамках обміну.[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×