Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

79-річна захисниця Маріуполя з автоматом у руках стала зіркою світових ЗМІ

79-річна захисниця з автоматом у руках стала зіркою світових ЗМІ, йдеться про Валентину Костянтинівську з Маріуполя, яка вчилася захищати своє місто.

Про це у Фейсбуці написали одразу кілька громадських активістів, передає НСН.

“Вчора наша Валентина Костянтинівська рвонула не тільки український ФБ, а й світову провідну Quality пресу… Якщо літня маріупольська жінка готується до зустрічі ворога, то іншим вже точно соромно панікувати. А за кордоном стопудово прифігели від дами з зачіскою, манікюром та одягом королеви Єлизавети, яка не скаржиться та тримається за поперек, а посміхається, вивчаючи, що їй робити зі зброєю”,пише у Фейсбуці Олена Золотарьова, волонтер із ГО “Сила людей”.

“Маю честь бути знайомим з цією неймовірною жінкою! Валентина з початку війни, з 2014 року, системно допомагає українській армії та добровольцям, – сотні маскувальних сіток, кікімор, чохли на міномети та артилерію, – це і багато іншого зробила вона своїми руками! Це сильний і надійний боєць, з яким можна йти у розвідку!”,зазначив у своєму повідомленні Валерій Авер’янов, організатор медичного центру Dr.Verum.

Фото пенсіонерки також опублікував кореспондент NBC Річард Енгель, зазначивши, що жінка сказала йому: “Твоя мати теж зробила б це”.

Сама ж Валентина Костянтинівська пояснила, що стрілятиме у противника, якщо потрібно буде захистити свою країну.

“Згодна і стріляти, якщо буде щось, то я захищатиму свій будинок, своє місто, своїх дітей. Я піду на це, тому що я, знаєте, вже дозріла. Тому що не хочеться віддавати комусь свою країну, свій місто”,розповіла вона.

У численних коментарях до фото користувачі соцмереж пишуть, що “пані Валентина однією своєю присутністю вбила всю російську пропаганду”.

Фоторепортаж з військового навчання для цивільного населення зняв та розмістив у Фейсбуці Олексій Гаруда.

Він також наголосив, що Валентина Костянтинівська – російськомовна мешканка Маріуполя, яка, як і вся Україна, хоче бути вільною.

$14 000 за російський танк: українці в мережі обговорюють новий стартап

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×