Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

6 речей, які мільярдери роблять щодня

Деколи люди заздрісно дивляться на успішних підприємців, артистів та спортсменів і помилково вважають, що заробити багато грошей неможливо. Цікаво, які корисні звички мають мільярдери.

Ілон Маск, Марк Цукерберг чи Опра Вінфрі колись теж не мали слави та грошей, а лише щодня працювали над власним удосконаленням. Однак навіть із пристойною сумою на банківському рахунку вони не припиняють саморозвиватися.

Спорт, книги та вихід із зони комфорту наявні в житті успішних знаменитостей щодня. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Обозреватель.

1. Читання літератури, не пов’язаної з роботою

Якщо ви вважаєте, що Ілон Маск те й робить, що цілими днями читає книги про бізнес, космос і фінанси, то ви глибоко помиляєтеся.

мільярдери

В інтерв’ю журналу Rolling Stone підприємець розповів, що віддає перевагу науковій фантастиці та біографічним творам.

“Мене виховували книги. Насамперед книги, а потім уже батьки”,заявив найбагатший у списку Forbes.

Читання розширює межі світогляду та дає можливість поглянути на життя збоку. Література вчить ставити себе на місце іншої людини (персонажу), що важливо вміти робити успішному лідерові. Книжки у щоденному “раціоні” необхідні тим, хто мріє заробити мільйон.

2. У здоровому тілі – здоровий дух

Автор книги “Звички багатих людей” Том Корлі зауважив, що особистості, про які він писав, мають один спільний ритуал – щоденні заняття спортом.

Фізичні вправи необхідні не тільки для підтримки стрункого тіла, а й насамперед міцного здоров’я. Навіть мінімальне навантаження щодня здатне продовжити життя людини.

Корлі також підкреслив, що люди, які займаються бігом або ходьбою, мають низку переваг: у них вищий IQ, сила волі, впевненість у собі і на 20% більше фізичної енергії.

3. Гоніть страх – виходьте із зони комфорту

Деколи здається, що крок на зустріч своєму успіху може стати фатальним.

Страх – це нормально. Але саме він заганяє нас в умовні межі та не дозволяє вибратися із зони комфорту. Іноді до нього приєднується і лінь, яка нібито шепоче: “Все й так добре, все так зручно. Навіщо щось міняти?”.

Терміново позбавляйтеся таких компаньйонів.

Навіть якщо щось здається неможливим, важливо пробувати. Комусь, можливо, страшно вступати на публіці. Так сильно, що на сорочці залишаються плями поту. Потрібно долати страх і перестрибувати свою голову.

4. Багато і часто гуляйте

Американська психологічна асоціація провела дослідження, яке довело, що прогулянки на свіжому повітрі підвищують креативність та покращують навички вирішення проблем.

Марк Цукерберг, засновник Virgin Group Річард Бренсон, директор LinkedIn Джефф Вейнер і CEO в Google Сундар Пічаї взагалі організовують ділові зустрічі в парках, щоб можна було йти і розмовляти про важливі питання.

“Я вважаю, що це швидкий спосіб відразу почати справу, ухвалити рішення і укласти угоду. До того ж це дозволяє трохи розім’ятися і весь день бути енергійним і зібраним”,написав у своєму блозі Бренсон.

5. Беріть приклад із Білла Гейтса – допомагайте іншим

Творець Microsoft Білл Гейтс та його дружина Мелінда вважаються одними з найщедріших меценатів та філантропів у світі.

У 2010 році спільно з найбільшим інвестором Ворреном Баффетом вони розпочали філантропічну кампанію “Клятва дарування”. Беручи участь у ній, заможні люди та сім’ї беруть на себе моральне зобов’язання віддавати не менш ніж половину свого статку на благодійність.

Не варто думати, що допомагати можуть лише багаті та лише грошима. Потребувати допомоги може колега по роботі або літня людина, якій важко донести пакети до будинку.

Напевно, у вас є непотрібні речі, які можна було б віддати нужденним. Навіть поширення інформації у соцмережах може бути для когось корисним.

6. Не припиняйте боротися

Боротися із собою, зі своєю невпевненістю та страхом. Боротися, щоб довести собі, суперникам і критикам, що ви досягли успіху.

Навчіться прощати і відпускати образи: вони можуть вас гальмувати. Не зациклюйтесь на поразках, а продовжуйте щодня йти до своєї мети.

Баскетболіст Майкл Джордан одного разу сказав:

“Я граю, щоб перемогти, – під час тренування або під час реального матчу. І я нічому не дозволю перешкодити мені та моєму бажанню виграти”.

Він пройшов довгий шлях: колись його виключили зі шкільної баскетбольної команди, але це не завадило йому стати професійним баскетболістом та найоплачуванішим спортсменом в історії.

мільярдери

За кожною історією успіху стоїть колосальна праця та боротьба. Багато людей, які зараз витрачають мільйони, колись нічого не мали. Важливо вірити в себе і не відвертатися від мети, якими б важкими не були перешкоди на шляху до неї.

Головне фото: колаж comments.ua

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×