Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

$14 000 за російський танк: українці в мережі обговорюють новий стартап

Українці в мережі обговорюють новий стартап – як заробити $14 000 за підбитий російський танк, якщо РФ розпочне нове вторгнення в Україну.

У соціальних мережах обговорюється план щодо отримання доходу у разі нової війни Кремля проти України, який у Facebook опублікував Микола Гаврилко, передає НСН.

Гаврилко зазначив, що російські танки, перетворені на металобрухт після підбиття з ПТРК та гранатометів, можна вигідно продати збирачам чорних металів.

Блогер написав, що середня маса російського танка становить близько 50 тонн, що за ціни 8 гривень за кілограм принесе чистий прибуток у 400 000 гривень (14 200 доларів США).

“«Javelin» та «NLAWs» видаються безкоштовно. Вага танка становить близько 50 тонн. Металобрухт коштує 8 гривень за кілограм. Самовивіз покупця, маніпулятор. 400 000 грн. Чистими. Поширіть у групах. М – «мотивація»”,написав блогер.

Повідомлення викликало великий ажіотаж у соціальних мережах, а скріншоти активно розповсюджувалися серед користувачів.

Більше того, у соціальній мережі зазначили, що здорова частка цинізму, незворушність та гарний настрій – ідеальні способи поведінки в умовах російського тиску.

Загиблий та поранені: окупанти на Донбасі зазнають втрат

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×