Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Обмін полоненими на Донбасі може відбутися вже найближчим часом

Обмін полоненими на Донбасі може відбутися вже найближчим часом

Україна домовилася з Росією про обмін кількома полоненими протягом місяця. Про це на брифінгу повідомив заступник голови ОП з зовнішньополітичних питань Вадим Пристайко після зустрічі радників глав держав у «нормандському форматі» у Мінську.

 «Впродовж місяця домовилися здійснити обмін певної кількості, як ми назвали, наших бранців. Президент Зеленський говорив про 10 на 10, 15 на 15, в принципі ми не замикаємося навколо кількості людей, наше завдання – обміняти, отримати наших людей назад і розблокувати той процес обміну всіх на всіх, про який ми говоримо і який до цього часу був заблокований», – заявив Пристайко.

Також він додав: «Незважаючи на абсолютні фундаментальні розходження, зокрема щодо причин війни і того, що відбувається між українсько-російською делегацією, хочу сказати, що за великим рахунком відбулась продуктивна і прагматична розмова. Вдалося досягти певних домовленостей, зокрема досягнення припинення вогню, так зване хлібне перемир’я, проведення розмінування у Станиці Луганській та розведення на двох попередньо узгоджених ділянках, визначення наступної черги ділянок для розведення і розмінування».

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×