Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Кому будуть до вподоби найміцніші паучі VELO?

На правах реклами.

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Продукція VELO — це нікотинові паучі, представлені широким асортиментом. Є варіанти з різними смаками й рівнями міцності, тому ви зможете легко підібрати відповідний продукт. Робити це потрібно поступово, особливо в тому випадку, якщо вас зацікавили найміцніші паучі в асортименті — VELO Urban Vibe Ultra & X-Freeze Ultra.

Основна інформація про нікотинові паучі

Незалежно від обраного вами продукту VELO, у ньому немає тютюну. З цієї причини у разі використання паучів не виникає неприємного тютюнового запаху.

Крім нікотину в складі VELO містяться такі інгредієнти: мікрокристали целюлози, вода, різноманітні підсолоджувачі та ароматизатори.

Нікотин вивільняється з паучів рівномірно та упродовж тривалого часу*. Цей процес здебільшого супроводжується відчуттям поколювання в тому місці, де пауч торкається ясен і щоки, яке з часом значно зменшиться.

З якої міцності варто починати знайомство з продукцією VELO

Якщо ви не використовували нікотинові паучі раніше, віддайте перевагу паучам з мінімальним рівнем міцності. В асортименті виробника є два відповідні варіанти: Tropic Breeze MINI та Berry Frost MINI. Обидва продукти є найлегшими за рівнем міцності, що позначено на кришці банки у вигляді двох крапок.

Нікотиновмісні паучі VELO MINI підходять для тих повнолітніх споживачів нікотину, хто планує вперше спробувати продукцію бренду VELO або не потребує більшого нікотинового насичення. Згодом ви зможете перейти на міцніші варіанти, якщо відчуєте в цьому потребу.

Паучі VELO для досвідчених повнолітніх користувачів

Якщо ви вже знайомі з продукцією бренду VELO і хочете спробувати міцніші паучі, обирайте формат паучів – Slim. У ньому представлені варіанти з різними смаками:

  • Ice Cool — смак освіжаючої перцевої м’яти .

  • Berry Frost — поєднання смаку ягід і ментолу.

  • Tropic Breeze — смак тропічних фруктів.

  • Freeze — насичений смак м’яти з прохолодою ментолу.

Рівень міцності в різних паучах може відрізнятися. Наприклад, на кришці банки Ice Cool Strong три крапки — це продукт із підвищеним вмістом нікотину. Водночас є VELO Tropic Breeze X-Strong, який має чотири крапки міцності.

Тобто варто спочатку спробувати варіант Strong, а тільки потім — X-Strong. В іншому випадку VELO Tropic Breeze X-Strong може здатися вам занадто міцним.

Найміцніші нікотинові паучі VELO

Urban Vibe Ultra із насиченим смаком журавлини та X-Freeze Ultra із вибуховою свіжістю ментолу — це найбільш міцні продукти Velo. Ці паучі мають п’ять крапок міцності та призначені для досвідчених споживачів нікотину, хто вже знайомий з усіма іншими варіантами паучів.

Нікотинові паучі треба розміщувати між верхньою губою та яснами. Якщо паучі у міцності Urban Vibe Ultra та X-Freeze Ultra занадто міцні для вас, віддайте перевагу іншим варіантам — Strong або X-Strong.

*Тримати пауч рекомендовано до 30 хвилин.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×