Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Кадиров заявив про готовність «брати Київ» і назвав Україну територією Росії (відео)

Голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров заявив про готовність «брати Киїів». За його словами, Україна «є територією Росії», а українці ㅡ «їхній народ». Про це НСН повідомляє, посилаючись на Громадське і відео з прес-конференції Кадирова. Він заявив, міг би «розв’язати проблемне українське питання», якби йому доручили.

Гучні заяви Кадиров зробив під час прес-конференції  26 грудня.

«Якщо взяти українське проблемне питання, то це навіть не рівень президента [Росії Володимира] Путіна, це мій рівень. Якби мені доручили, то я давно розв’язав би це питання: або приєднав би Чеченську Республіку до України, або забрав би», ㅡ заявив Кадиров.

Він зазначив, що ухвалити такі рішення не дозволяють «державні нормативні домовленості». Але додав: якщо президент України Володимир Зеленський не змінить напрямок роботи ㅡ може почати діяти інакше.

«Я переконаний, що якщо пан Зеленський та його команда будуть себе так поводити, то Україну давно мають приєднати до нашої країни. Україна ㅡ це наша територія, українці ㅡ наш народ. Я і тоді казав, що після Криму треба було брати Київ. Тому що якщо буде існувати Київ, для західних країн буде місце. Ми ㅡ піхота і готові виїхати та виконати наказ без проблем», ㅡ заявив Кадиров.

Рамзан Кадиров заявив про готовність «брати Киїів» – ВІДЕО:

Кадиров заявив про готовність «брати Київ» і назвав Україну територією Росії (відео)Кадиров заявив про готовність «брати Київ» і назвав Україну територією Росії (відео)

 

Що передувало події

  • Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов 21 листопада заявив, що Росія готується до можливої атаки на схід і південь України в січні-лютому 2022 року. За даними розвідки, біля кордонів України перебувають 92 тисячі російських військових.
  • У Путіна прямо запитали на щорічній пресконференції у Москві 23 грудня, чи планує він напад. Він відповів, що дії РФ будуть залежати не від ходу перемовин з НАТО, а гарантій, що Альянс не буде розширюватися на схід. Тільки так, вважає Путін, Росія почуватиметься в безпеці.
  • Речник Путіна заявив, що «Росія першою не нападає», а звинувачення України і Заходу в агресії назвав безпідставними.
  • Сам же очільник Кремля звинуватив українську владу у тому, що вона нібито готує якусь військову операцію на Донбасі. У Міністерстві закордонних справ України це одразу спростували.

Росія готує кібератаки на енергосистему й інші об’єкти України

Заява Путіна про “радянський борг” України – що кажуть у Києві

Буде воєнна відповідь, – у Росії погрожують США і НАТО

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×