Купити квартиру в Дніпрі

Зеленський зареєстрував російськомовну торгову марку

Володимир Зеленський зареєстрував три нові товарні знаки. Їх видав ДП “Український інститут інтелектуальної власності” (“Укрпатент”). Зокрема Зеленський отримав свідоцтво на російськомовну торгову марку “Рассмеши комика”

Зокрема, 2 лютого Зеленський отримав свідоцтво на торгову марку “Рассмеши комика”, повідомляє видання dev.ua. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Бізнес Цензор.

Подібна торговельна марка українською мовою “Розсміши коміка” була зареєстрована на Зеленського ще у 2012 році, однак у новій російськомовній ТМ додано новий клас діяльності, який передбачає використання марки для виробів з картону та паперу, а також канцтоварів. Зазначимо, що раніше формат шоу “Розсміши коміка” було продано до Росії.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський зареєстрував тргову марку "Рассмеши комика"

Крім цього, “Укрпатент” видав Зеленському свідоцтво на торговельну марку KVARTAL 95. Відповідні кириличні марки Зеленський також вже зареєстрував раніше. Класи, в яких ця ТМ використовуватиметься ідентичні тим, які позначені у свідоцтві “Рассмеши комика”.

Третя торговельна марка, на яку Зеленський отримав свідоцтво, – “Слуга Народу”. Як зазначає видання, така сама ТМ уже зареєстрована чотири рази, лютнева реєстрація – п’ята. Однак у цьому випадку Зеленський вирішив використати таку торговельну марку для нових видів діяльності. Зокрема, марка “Слуга народу” планує використовуватися у виробництві одягу, страхуванні, юриспруденції, логістиці, харчопромі та кейтерингу.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський в декларації за 2020 рік вказав 4,62 млн.грн доходів, отриманих у якості роялті за використання оформлених на нього торговельних марок. При цьому лише у 2020 році він зареєстрував 13 торговельних марок в Україні та дві за кордоном.

Водночас телепродукти студії “Квартал 95”, співвласником якої був Зеленський, досі активно продаються в Росію, в тому числі російський телеканал придбав права на показ серіалу “Слуга народу”.

У прес-службі студії “Квартал 95” заявляли, що права на телетрансляцію серіалів їхнього виробництва у різних країнах світу продає шведська компанія Eccho Rights. Водночас студія не уточнювала, яку суму роялті “Квартал 95” отримує за продаж прав на трансляцію своїх серіалів в Росію.

Відсьогодні 16 січня російськомовна преса повинна видаватися українською

Зеленський ввів санкції проти російських компаній та чиновників: хто потрапив у список

Слуга народу 2.0: Зеленський готує ребрендинг партії – журналіст

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×