Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Какие 2 лучших мобильных приложения для видеозвонков[:ua]Які 2 найкращих мобільних додатки для відеодзвінків[:]

[:ru]Пользователи смартфонов активно используют мобильные приложения и мессенджеры для звонков и общения с другими абонентами

В период карантина онлайн-общение стало неотъемлемой частью жизни, ведь даже работа и обучение перешли в онлайн-формат. По критериям удобства, информационной безопасности, производительности и надежности среди всех мобильных приложений для видеозвонков лидирует Zoom. На втором месте – Skype. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

Среди мессенджеров и соцсетей для обмена сообщениями популярные среди пользователей Telegram, Viber и Facebook Messenger. Skype и Zoom используются для проведения видеоконференций и личного общения. Максимальное количество участников в конференции Zoom – 100 лиц, Skype – 50.

[:ru]Какие 2 лучших мобильных приложения для видеозвонков[:ua]Які 2 найкращих мобільних додатки для відеодзвінків[:]

Использовать оба приложения можно как на смартфонах, так и на ПК. Если Skype известный еще с 2000-х, то Zoom получил известность в условиях пандемии 2020 года, хотя сам сервис появился еще в 2013 году.

Skype полностью бесплатный, в Zoom в бесплатной версии есть ограничение на длительность одного звонка – 40 минут, а чтобы снять ограничение необходимо оплатить предоплату за 14 долларов. Качество видеосвязи в Zoom немного лучше, и он более оптимизирован под работу с маломощными компьютерами и смартфонами.

Skype остается популярным для личных разговоров, а Zoom – в процессе работы и обучения. Обе программы активно используются и имеют свою аудиторию.

Кстати, недавно “НСН” писал: На случай очередного сбоя – названы лучшие альтернативы WhatsApp, Viber и Facebook среди других мессенджеров[:ua]Користувачі смартфонів активно використовують мобільні додатки і месенджери для дзвінків і спілкування з іншими абонентами

У період карантину онлайн-спілкування стало невід’ємною частиною життя, адже навіть робота і навчання перейшли в онлайн-формат. За критеріями зручності, інформаційної безпеки, продуктивності і надійності серед усіх мобільних додатків для відеодзвінків лідирує Zoom. На другому місці – Skype. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Серед месенджерів і соцмереж для обміну повідомленнями найпопулярніші серед користувачів – Telegram, Viber і Facebook Messenger. Skype і Zoom використовуються для проведення відеоконференцій і особистого спілкування. Максимальна кількість учасників в конференції Zoom – 100 осіб, Skype – 50.

[:ru]Какие 2 лучших мобильных приложения для видеозвонков[:ua]Які 2 найкращих мобільних додатки для відеодзвінків[:]

Використовувати обидва додатки можна як на смартфонах, так і на ПК. Якщо Skype відомий ще з 2000-х, то Zoom здобув популярність в умовах пандемії 2020 року, хоча сам сервіс з’явився ще в 2013 році.

Skype повністю безкоштовний, у Zoom в безкоштовній версії є обмеження на тривалість одного дзвінка – 40 хвилин, а щоб зняти це обмеження необхідно сплатити передплату за 14 доларів. Якість відеозв’язку в Zoom трохи краще, і він більш оптимізований під роботу з малопотужними комп’ютерами і смартфонами.

Skype залишається популярним для особистих розмов, а Zoom – в процесі роботи і навчання. Обидві програми активно використовуються і мають свою аудиторію.

До речі, нещодавно “НСН” писав: На випадок чергового збою – названі кращі альтернативи WhatsApp, Viber і Facebook серед інших месенджерів[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×