Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В Украине объявлен І уровень опасности – ожидается резкое похолодание[:ua]В Україні оголошено І рівень небезпеки – очікується різке похолодання[:]

[:ru]По прогнозам синоптиков украинцам стоит готовиться к заморозкам – названы области, где будет холоднее всего

На странице ГСЧС в Telegram сообщили, что в ближайшие выходные украинцам стоит ожидать заморозки на поверхности почвы. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте POLITEKA

Так, по данным Украинского Гидрометцентра опасные метеорологические явления ожидаются уже четвертого октября по всей территории Украины, кроме большинства западных областей и крайнего юга.

К тому же, пятого и шестого октября температура воздуха опустится до нуля градусов в северных и центральных регионах, а 6 октября прогнозируются заморозки в воздухе и на поверхности почвы в восточных и большинстве западных областей.

В соответствии с этим в Украине объявили первый уровень опасности – желтый.

Напомним, что по прогнозам синоптиков ощутимое похолодание придет в Украину уже в начале ноября, а к концу месяца ртутный столбик на термометрах покажет -10 градусов мороза.

Однако, по словам специалистов, эта зима для украинцев хоть и будет холодной, однако экстремального снижения температур ожидать не стоит.

Кстати, недавно “НСН” писал: В Украине ожидается сухая погода с солнцем, но некоторые области будут подмерзать[:ua]За прогнозами синоптиків українцям варто готуватися до заморозків – названі області, де буде найхолодніше

На сторінці ДСНС в Telegram повідомили, що в найближчі вихідні українцям варто очікувати заморозки на поверхні грунту. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті POLITEKA

Так, за даними Українського Гідрометцентру небезпечні метеорологічні явища очікуються вже четвертого жовтня по всій території України, крім більшості західних областей та крайнього півдня.

До того ж, п’ятого і шостого жовтня температура повітря опуститься до нуля градусів у північних і центральних регіонах, а 6 жовтня прогнозуються заморозки у повітрі та на поверхні грунту в східних та більшості західних областей.

У відповідності з цим в Україні оголосили перший рівень небезпеки – жовтий.

Нагадаємо, що за прогнозами синоптиків відчутне похолодання прийде в Україну вже на початку листопада, а до кінця місяця ртутний стовпчик на термометрах покаже -10 градусів морозу.

Однак, за словами фахівців, ця зима для українців хоч і буде холодною, проте екстремального зниження температур очікувати не варто.

До речі, нещодавно “НСН” писав: В Україні очікується суха погода з сонцем, але деякі області будуть підмерзати[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×