Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Штрафы и уголовная ответственность – запреты и меры предосторожности для невакцинированных граждан[:ua]Штрафи та кримінальна відповідальність – заборони та запобіжні заходи для невакцинованих громадян[:]

[:ru]Для невакцинированных граждан предусмотрены меры предосторожности – как будут наказывать украинцев во время локдауна

С 1 ноября в Украине начали действовать запреты и предупредительные меры для невакцинированных граждан. В частности, за проезд в общественном транспорте в “красной” зоне без отрицательного ПЦР-теста или COVID-сертификата о вакцинации нужно оплатить штраф от 17 тыс. до 34 тыс. грн. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

Авиа и железнодорожных перевозчиков также будут штрафовать на эту сумму, если проверяющие обнаружат сотрудников, или пассажиров, которые не соблюдают правил проезда.

Кроме того, уже с 8 ноября в Украине будут отстранять от работы непривитых от COVID-19 украинцев без сохранения зарплаты. Речь идет о сотрудниках центральных органов исполнительной власти и их территориальных органов, местных госадминистраций и структурных подразделений; всех учебных и научных учреждений. В случае допуска к работе невакцинированных работников работодатель вынужден будет уплатить штраф от 34 до 170 тис. грн за каждого такого сотрудника.

[:ru]Штрафы и уголовная ответственность – запреты и меры предосторожности для невакцинированных граждан[:ua]Штрафи та кримінальна відповідальність – заборони та запобіжні заходи для невакцинованих громадян[:]

В Украине начнут наказывать и за поддельные сертификаты о COVID-вакцинации. Верховная Рада уже на этой неделе готова проголосовать за введение уголовной ответственности за это нарушение. Если голосование окажется единогласным, то для тех, кто покупает и пользуется поддельными сертификатами, штраф увеличится в 20 раз – с 850 грн до 34 тыс. грн. За поддельные документы хотят ввести и уголовную ответственность – лишение свободы до 2 лет.

За выдачу “липовой” справки врачей будут штрафовать на 34-68 тыс. грн, или до 2 лет тюрьмы. После выхода на волю такой медик будет лишен права заниматься медицинской практикой на 1-3 года.

За изготовление с целью сбыта поддельных сертификатов вакцинации штраф может составлять 85-170 тыс. грн., или до 3 лет лишения свободы. На сегодняшний день за такое нарушение действуют штрафы в размере 3400 грн или арест на 3-6 месяцев.

Кстати, недавно “НСН” писал: Когда и как в Украине полиция будет проверять СOVID-сертификаты[:ua]Для невакцинованих громадян передбачено запобіжні заходи – як каратимуть українців під час локдауну

З 1 листопада в Україні почали діяти заборони та запобіжні заходи для невакцинованих громадян. Зокрема, за проїзд у громадському транспорті у “червоній” зоні без негативного ПЛР-тесту або COVID-сертифіката про вакцинацію потрібно сплатити штраф від 17 тис. до 34 тис. грн. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Авіа та залізничних перевізників також штрафуватимуть на цю суму, якщо перевіряльники виявлять співробітників, або пасажирів, які не дотримуються правил проїзду.

Крім того, вже з 8 листопада в Україні усуватимуть від роботи невакцинованих від COVID-19 українців без збереження зарплати. Йдеться про співробітників центральних органів виконавчої влади та їх територіальних органів; місцевих держадміністрацій та структурних підрозділів; всіх навчальних та наукових установ. У разі допуску до роботи невакцинованих працівників роботодавець змушений буде сплатити штраф від 34 до 170 тис. грн за кожного такого співробітника.

[:ru]Штрафы и уголовная ответственность – запреты и меры предосторожности для невакцинированных граждан[:ua]Штрафи та кримінальна відповідальність – заборони та запобіжні заходи для невакцинованих громадян[:]

В Україні почнуть карати і за підроблені сертифікати COVID про вакцинацію. Верховна Рада вже цього тижня готова проголосувати за запровадження кримінальної відповідальності за це порушення. Якщо голосування виявиться одноголосним, то для тих, хто купує та користується підробленими сертифікатами, штраф підвищиться у 20 разів – з 850 грн до 34 тис. грн. За підроблені документи хочуть запровадити та кримінальну відповідальність – позбавлення волі до 2 років.

За видачу “липової” довідки лікарів штрафуватимуть на 34-68 тис. грн, або до 2 років ув’язнення. Після виходу на волю такий медик буде позбавлений права займатися медичною практикою на 1-3 роки.

За виготовлення з метою збуту підроблених сертифікатів вакцинації штраф може становити 85-170 тис. грн., або до 3 років позбавлення волі. На сьогоднішній день за таке порушення діють штрафи у розмірі 3400 грн або арешт на 3-6 місяців.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Коли і як в Україні поліція перевірятиме СOVID-сертифікати[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×