Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Новая программа в автошколах – всех украинских водителей будут учить этике и медицине[:ua]Нова програма в автошколах – всіх українських водіїв будуть вчити етиці та медицині[:]

[:ru]В Украине будущих водителей теперь будут учить этике и медицине

Такие предметы предусмотрены в новой программе автошкол, которую уже утвердил Кабинет Министров. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

В частности, будущих водителей в рамках теоретической подготовки будут знакомить со строением и техобслуживанием автомобилей, основам управления машинами и требованиям безопасности дорожного движения, а также основам безопасности дорожного движения.

[:ru]Новая программа в автошколах - всех украинских водителей будут учить этике и медицине[:ua]Нова програма в автошколах - всіх українських водіїв будуть вчити етиці та медицині[:]

Новые предметы – этика (психологические основы) водителя и медицинское обеспечение (первая помощь пострадавшим в ДТП). Будущие водители в результате учебы должны знать методы помощи пострадавшим при ДТП, содействовать безопасности дорожного движения, оказывая надлежащее уважение ко всем участникам дорожного движения.

Нужно отметить, что нагрузка на будущего водителя во время подготовки и переподготовки не может превышать 5 часов в день и больше 25 часов в неделю.

Кстати, недавно “НСН” писал: В Украине водителям авто придется платить новые штрафы – кого коснутся нововведения

 

 [:ua]В Україні майбутніх водіїв тепер будуть вчити етиці та медицині

Такі предмети передбачені в новій програмі автошкіл, яку вже затвердив Кабінет Міністрів. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Зокрема, майбутніх водіїв в рамках теоретичної підготовки будуть знайомити з будовою та техобслуговуванням автомобілів, основами управління машинами і вимогами безпеки дорожнього руху, а також основам безпеки дорожнього руху.

[:ru]Новая программа в автошколах - всех украинских водителей будут учить этике и медицине[:ua]Нова програма в автошколах - всіх українських водіїв будуть вчити етиці та медицині[:]

Нові предмети – етика (психологічні основи) водія і медичне забезпечення (перша допомога постраждалим у ДТП). Майбутні водії в результаті навчання повинні знати методи допомоги потерпілим при ДТП, сприяти безпеці дорожнього руху, надаючи належну повагу до всіх учасників дорожнього руху.

Потрібно зазначити, що навантаження на майбутнього водія під час підготовки і перепідготовки не може перевищувати 5 годин в день і більше 25 годин на тиждень.

До речі, нещодавно “НСН” писав: В Україні водіям авто доведеться платити нові штрафи – кого торкнуться нововведення

 

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×