Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Блокировка платежных карт – ПриватБанк предупредил своих клиентов[:ua]Блокування платіжних карток – ПриватБанк попередив своїх клієнтів [:]

[:ru]ПриватБанк в ближайшее время намерен заблокировать много карт своих клиентов. С чем это связано?

Блокирование не будет связано ни с подозрительными денежными переводами, ни с превышением лимитов на переводы, ни с другими движениями платежной карты. Наоборот, намерены блокировать карты, по которым нет никаких движений средств уже длительное время. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

Причем Приватбанку безразлично, что срок действия платежной карты клиента еще далек до завершения. Он требует, чтобы с карты делались платежи и переводились деньги. Иначе  -он перестанет эту карточку обслуживать, фактически – заблокирует.

Банк предупреждает об этом своих клиентов в телефонных звонках

На такие звонки от операторов Приватбанка жалуются многие клиенты. В частности, человек, подписавшийся на портале minfin как realzhigan, пожаловался, что уже неоднократно получал такие звонки.

[:ru]Блокировка платежных карт - ПриватБанк предупредил своих клиентов[:ua]Блокування платіжних карток - ПриватБанк попередив своїх клієнтів [:]

“Поступают звонки от оператора ПБ, в которых сообщают, что давно не было движения по карте и, если в течение месяца не провести любой платеж, банк не гарантирует, что карточка будет продолжать обслуживаться (срок действия карты, оставшийся еще долгий, во всяком случае, превышает месяц). На вопрос, на каком основании, звучит ответ, что банк не гарантирует, что карта будет обслуживаться, если по ней не будет движения денежных средств. И так по кругу”, – пишет клиент.

При этом realzhigan уже не раз рассказывал оператору, что не намерен разрывать договорные отношения с банком и отказываться от его услуг. Просто он временно не пользуется своей картой, но в этом нет ничего противозаконного. Однако ему отвечают: нужно, чтобы пресловутая мониторинговая система зафиксировала движение средств на карте.

“На закономерный вопрос, где можно ознакомиться с информацией об указанных ограничениях, ответ – такой информации нигде нет. Чистой воды шантаж. Так не ведется бизнес. Нужна реакция регулятора”, – делает вывод realzhigan.

Приватбанк отреагировал на жалобу своего клиента. Причем, несмотря на лаконичную реакцию банка, realzhigan абсолютно прав: требования банка по переводу денег с карты абсолютно беспочвенны.

“Наши профильные специалисты уже проводят проверку в отношении этой ситуации. По результату вам позвоним”, – ответили из банка.

Кстати, недавно “НСН” писал: Приватбанк установил новые лимиты для переводов с карты на карту[:ua]ПриватБанк найближчим часом має намір заблокувати багато карток своїх клієнтів. З чим це повязано?

Блокування не буде пов’язане ні з підозрілими грошовими переказами, ні з перевищенням лімітів на перекази, ні з іншими рухами платіжної картки. Навпаки, блокувати мають намір картки, за якими немає жодних рухів коштів вже тривалий час. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Причому ПриватБанку байдуже, що термін дії платіжної картки клієнта ще далекий до завершення. Він вимагає, щоби з картки робилися платежі та переказувались гроші. Інакше – він перестане цю картку обслуговувати, фактично – заблокує.

Банк попереджає про це своїх клієнтів у телефонних дзвінках

На такі дзвінки від операторів ПриватБанку скаржаться багато клієнтів. Зокрема, чоловік, який підписався на порталі minfin як realzhigan, поскаржився, що вже неодноразово отримував такі дзвінки.

[:ru]Блокировка платежных карт - ПриватБанк предупредил своих клиентов[:ua]Блокування платіжних карток - ПриватБанк попередив своїх клієнтів [:]

“Надходять дзвінки від оператора ПБ, в яких повідомляють, що давно не було руху по карті і, якщо протягом місяця не провести будь-який платіж, банк не гарантує, що картка буде продовжувати обслуговуватися (строк дії картки, що залишився, ще довгий, у всякому випадку, перевищує місяць). На питання, на якій підставі, лунає відповідь, що банк не гарантує, що карта продовжуватиме обслуговуватися, якщо по ній не буде руху коштів. І так по колу”, – пише клієнт.

При цьому realzhigan вже не раз розповідав оператору, що не має наміру розривати договірні відносини з банком та відмовлятися від його послуг. Просто він тимчасово не користується своєю карткою, але в цьому немає нічого протизаконного. Однак йому відповідають: потрібно, щоб горезвісна моніторингова система зафіксувала рух коштів на карті.

“На закономірне питання, де можна ознайомитися з інформацією про зазначені обмеження, відповідь – такої інформації ніде немає. Чистої води шантаж. Так не ведеться бізнес. Потрібна реакція регулятора”, – робить висновок realzhigan.

Приватбанк відреагував на скаргу свого клієнта. Причому, зважаючи на лаконічну реакцію банку, realzhigan абсолютно правий: вимоги банку щодо переказу грошей з картки абсолютно безпідставні.

“Наші профільні фахівці вже проводять перевірку стосовно цієї ситуації. За результатом вам зателефонуємо”, – відповіли з банку.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Приватбанк встановив нові ліміти для переказів з картки на картку[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×