Купити квартиру в Дніпрі

Українські астрономи виявили над Києвом безліч НЛО

НЛО

Вчені Головної астрономічної обсерваторії НАН України стверджують, що неодноразово бачили непізнані літаючі об’єкти (НЛО) над Києвом. Їх безліч.

Дослідники виявили численні НЛО з двох станцій спостереження за метеорами у Києві та селі Винарівка.

Про це йдеться у статті під назвою “Феномен у невідомій місцевості I. Спостереження за подіями”, передає НСН з посиланням на ТСН.

Темою НЛО українські дослідники зацікавилися на тлі зростання суспільного інтересу до таких об’єктів у небі. Це сталося після того, як Пентагон визнав виявлення нерукотворних літальних об’єктів, які можуть становити небезпеку для людства.

“Ми бачимо їх усюди. Ми бачимо велику кількість об’єктів, природа яких незрозуміла”,пишуть вчені.

Повідомляється, що фіксувалися як самотні об’єкти, так і групи НЛО. Водночас у статті описується два різні типи НЛО. Їх назвали “космічними” та “фантомними”.

Українські астрономи виявили над Києвом безліч НЛО

Фантом у небі / BE Zhilyaev, VN Petukhov, ВМ Решетник

Зокрема, у статті “космічним” називають об’єкт, що світиться, тож він здається яскравішим на фоні неба. А ось “фантомним” називають об’єкт з абсолютно чорним тілом, яке поглинає випромінювання, що потрапляє на нього.

Також вчені написали, що фіксували об’єкти, що рухалися із надзвичайно високою швидкістю.

“Щоб розпізнати подію, потрібно чотири десятих секунди. Звичайні фото та відеозаписи також не зафіксують НЛО. Щоб виявити НВЯ (непізнане повітряне явище), потрібно точно налаштувати обладнання: витримку, частоту кадрів та динамічний діапазон”,сказали спеціалісти.

Українські астрономи виявили над Києвом безліч НЛО

Група фантомів / BE Zhilyaev, VN Petukhov, ВМ Решетник

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×