Купити квартиру в Дніпрі

Чи є паливо на АЗС і чи можливі нові обмеження? Що відповіли в ОККО, WOG та U.GO

паливо на АЗС

Чи є паливо на АЗС – в мережі Нафтогазу, ОККО, WOG і чи можливі нові обмеження щодо продажу.

Як передає НСН, після масованих ракетних атак росії по території України видання НВ звернулось до великих мереж АЗС з проханням прокоментувати поточну ситуацію. Ось що вони відповіли.

«Декілька слів щодо роботи мережі – ми в строю. Все в робочому режимі. Нагадаємо також, що у нас можна купити водичку, їжу, побутові товари», коротко повідомили в мережі АЗК ОККО.

Чи є паливо на АЗС і чи можливі нові обмеження? Що відповіли в ОККО, WOG та U.GO

У мережі WOG кажуть, що наразі ситуація з пальним залишається стабільною.

«Лише на окремих АЗК ми відстежуємо збільшення попиту. Нагадаємо, що від початку повномасштабної агресії Росії проти України мережа АЗК WOG працює в посиленому режимі»,розповіли в пресслужбі компанії.

У ТОВ Нафтогаз Ойл Трейдинг, яке керує мережею АЗС U.GO розповіли, що зафіксували збільшення попиту одразу після відбою повітряної тривоги 10 жовтня.

У компанії кажуть, що на АЗК є різні види палива, також є запаси.

Також оператори ринку продають паливо без обмежень.

«Ні, поки що не плануємо», так в Нафтогаз Ойл Трейдинг відповіли на запитання про плани ввести обмеження на продаж бензину та ДТ.

«Постачання пального максимально диверсифіковано. Потреби у запровадженні обмежень на відпуск пального наразі немає»,розповіли в мережі WOG.

При цьому у WOG нагадують, що під час повітряних тривог з метою убезпечення клієнтів та персоналу, АЗК не працюють.

«В цей період ми просимо клієнтів знаходитися в безпечному місці, адже автозаправки є зоною підвищеної небезпеки»,закликали в компанії.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×