Купити квартиру в Дніпрі

Кабмін затвердив важливі зміни для посилення військового обліку

Кабмін затвердив важливі зміни для посилення військового обліку

Кабмін затвердив важливі зміни для посилення військового обліку та відстеження порушення законодавства.

Про це повідомив увечері 28 жовтня міністр оборони України Рустам Умеров, передають «Новини України – НСН».

Нововведення дозволять правоохоронцям швидко і ефективно отримувати інформацію про порушників і доставляти їх до ТЦК або відповідних органів.

Україна продовжує цифровізацію оборонної сфери, роблячи процес призову на службу в армію більш справедливим та ефективним, – заявив Умеров

Посадовець повідомив, що Кабінет Міністрів України затвердив важливі зміни для посилення військового обліку та відстеження порушення законодавства.

Кабмін затвердив важливі зміни для посилення військового обліку

Зміни для посилення військового обліку – в чому їх суть

Тепер територіальні центри комплектування, СБУ, розвідувальні органи та Нацполіція обмінюватимуться даними через електронну систему. Це дасть змогу правоохоронцям швидко і ефективно отримувати інформацію про порушників і доставляти їх до ТЦК або відповідних органів.

Цифровізація підвищує прозорість і допомагає краще організувати роботу з комплектування наших Сил оборони. Це рішення про відновлення справедливості щодо тих, хто сумлінно виконує свій обовʼязок перед Батьківщиною, – коментує Умеров

Він каже, що нові правила також посилять нашу обороноздатність, роблячи армію сильнішою, а військовий облік — більше прозорим.

Ще новини України: Внутрішній план посилення України – що у ньому буде

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу