Купити квартиру в Дніпрі

«Не випуск Порошенка з України – це нездоровий процес» – євродепутатка Віола фон Крамон-Таубадель

«Не випуск Порошенка з України – це нездоровий процес» - євродепутатка Віола фон Крамон-Таубадель

Впливова євродепутатка з Німеччини Віола фон Крамон-Таубадель прокоментувала не випуск Порошенка за кордон, а зокрема заборону його участі у Мюнхенській конференції, передає НСН. Свій коментар вона надала Прямому.

Депутатка Європарламенту з Німеччини Віола фон Крамон-Таубадель вважає, що блокування міжнародної діяльності пʼятого Президента Порошенка та депутатів з демократичної опозиції є нездоровим процесом, який свідчить про централізацію влади в Україні.

Я б хотіла підкреслити, що Україна є демократичною державою. Зараз існує ризик все більшої централізації влади. І ті процеси, які ми бачимо протягом останніх тижнів і місяців, не є здоровими ні для країни, ні для нас у Європейському Союзі. Ми маємо бачити, що права парламентарів, ті речі, які необхідні для захисту демократичних стандартів у парламентській системі вільного суспільства не порушуються, – зазначає фон Крамон

«Не випуск Порошенка з України – це нездоровий процес» – євродепутатка Віола фон Крамон-Таубадель: відео

«Не випуск Порошенка з України – це нездоровий процес» - євродепутатка Віола фон Крамон-Таубадель«Не випуск Порошенка з України – це нездоровий процес» – євродепутатка Віола фон Крамон-Таубадель

А це означає, що кожен член українського парламенту має право виконувати свої обовʼязки. І я б хотіла звернутися до української влади, до всіх чиновників із проханням підтримувати це право для всіх моїх колег – і зі «Слуги народу», і з інших фракцій, зокрема, опозиційних, і звісно пʼятого Президента України, – переконана євродепутатка.

Також проти того, аби українським нардепам обмежували поїздки за кордон виступив євродепутат Міхаель Ґалер. На його думку, спільна участь Володимира Зеленського і Петра Порошенка в Мюнхенській безпековій конференції мала б сильніший ефект і аж ніяк не применшила б роль чинного президента України.

Ще новини України: Відправити депутатів на полігони і розсекретити втрати ЗСУ пропонує Арахамія

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×