28
28

Меморіал: вбиті росією. Анна Кушнарьова, 14 років, Суми, жовтень

Меморіал: вбиті росією. Анна Кушнарьова, 14 років, Суми, жовтень

Вбиті росією. Анна Кушнарьова займалася гімнастикою. Обожнювала тварин. Багато часу присвячувала заняттям зі своїм собакою Юмою. Займалася аджиліті у команді «Адреналін». У вересні на останніх змаганнях у Києві вона стояла на п’єдесталі пошани зі своєю Юмою і дуже цьому раділа, сподівалася приїхати у листопаді на наступні змагання, але… Дівчинка загинула разом із мамою і тіткою.

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі пам’яті “Меморіал” агенції “Або”.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Анна Кушнарьова

 вбиті росією

Загиблі діти України: Анна Кушнарьова

Життя Анни Кушнарьової відібрав російський обстріл Сум проти ночі 22 жовтня 2024 року.

Ворог випустив по місту безпілотник, що влучив у приватний будинок, де Анна перебувала разом із рідними. Поряд загинула мама і тітка дівчини. Батька госпіталізували. До лікарні з тяжкими травмами потрапив домашній улюбленець родини пес Юма.

Анні було 14 років. Вона навчалася у девʼятому класі Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №27. Займалася гімнастикою. Обожнювала тварин. Багато часу присвячувала заняттям зі своїм собакою Юмою. Займалася аджиліті у команді «Адреналін». Брала участь у змаганннях.

«У вересні на останніх змаганнях у Києві вона стояла на п’єдесталі пошани зі своєю Юмою і дуже цьому раділа, сподівалася приїхати у листопаді на наступні змагання, але російські військові її вбили», – зазначили у Кінологічній спілці України

«Добра, товариська, чуйна, життєрадісна дівчина. Старанна учениця, наша розумашка…», – написали про в школі, де вчилася Анна

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу