23
23

Меморіал: вбиті росією. Валерій Кірнос, 48 років, Слов’янськ, липень

Меморіал: вбиті росією. Валерій Кірнос, 48 років, Слов’янськ, липень

Вбиті росією: Валерій Кірнос із дружиною Ольгою сиділи в альтанці, коли на подвір’я прилетів ворожий снаряд. Подружжя загинуло…

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі пам’яті “Меморіал” агенції “Або”.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Валерій Кірнос

Валерій Кірнос

Валерій Кірнос

Життя Валерія Кірноса відібрав російський обстріл 3 липня 2022 року у Слов’янську. Він із дружиною Ольгою сиділи в альтанці, коли на подвір’я прилетів ворожий снаряд. Подружжя загинуло.

Валерію було 48 років. Народився у Слов’янську. Закінчив професійно-технічне училище №56. Працював зварювальником у котельні Слов’янськтепломережі.

Валерія поважали і цінували як колегу та гарного фахівця. Він був майстром на всі руки. Працював дуже багато, щоби здійснити мрію про власний будинок.

Разом з дружиною Ольгою Валерій прожив понад 20 років. Виховували двох дітей. Їхній дорослий син Данило та неповнолітня донька Настя під час того обстрілу перебували в приміщення, і це їх врятувало

«Вони багато допомагали мені по господарству, з городом. Збирали врожай, консервували. Валерій часом їздив на заробітки. Робив усе для сім’ї і дітей, для нашого спільного добробуту», – пригадала теща Валерія Кірноса

Поховали подружжя Кірносів на Північному кладовищі Слов’янська.

У Валерія залишилися син, донька та інші рідні.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу