30
30

Меморіал: вбиті росією. Арлена Старцева, 19 років, Одеса, жовтень

Меморіал: вбиті росією. Арлена Старцева, 19 років, Одеса, жовтень

Вбиті росією. Арлена Старцева була вихованкою шахово-шашкового клубу, здобувала перемоги та призові місця на турнірах. Її життя відібрав російський удар балістичними ракетами. «У той страшний день вона повернулася з відпустки… Бігала та раділа, така щаслива, красива, як ангелик», – розповіла подруга…

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі пам’яті “Меморіал” агенції “Або”.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Арлена Старцева

 вбиті росією

Загиблі в Одесі: Арлена Старцева

Арленті Старцевій було 19 років. Її життя відібрав російський удар балістичними ракетами по Одесі вночі 10 жовтня 2024-го. Внаслідок травми плеча та осколкового поранення у живіт сталася внутрішня кровотеча. Під ранок 11 жовтня серце дівчини зупинилося в лікарні.

Арлента з родиною жила у місті Татарбунари на Одещині. Там закінчила школу. Також була вихованкою шахово-шашкового клубу, здобувала перемоги та призові місця на турнірах. Останні два роки працювала у теплиці, де вирощували гриби.

«Ми пропрацювали рік і стали наче сімʼя. Арлента була нашим позитивчиком, нашою зірочкою, дуже хорошою людиною, яка завжди приходила на допомогу. Свій вільний час ми проводили разом – гуляли, будували плани на майбутнє, багато розмовляли. У той страшний день вона повернулася з відпустки… Бігала та раділа, така щаслива, красива, як ангелик», – розповіла колега і подруга Євдокія Апостол

В Арленти залишилися мама, вітчим і дві сестри.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу