13
13

Меморіал: вбиті росією. Захисник Сергій Концедайло, 20 років, Донеччина, грудень

Меморіал: вбиті росією. Захисник Сергій Концедайло, 20 років, Донеччина, грудень

Вбиті росією. Сергій Концедайло був мешканцем Житомирщини. Єдина дитина у батьків. Любив футбол і автомобілі. Під час повномасштабної війни хлопця призвали на військову службу до лав 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. Він був командиром відділення кулеметного взводу…

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі пам’яті “Меморіал” агенції “Або”.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Сергій Концедайло

Сергій Концедайло

Загиблі Захисники України: Сергій Концедайло

Солдат Сергій Концедайло поліг 15 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання біля села Новомихайлівка на Донеччині. У жовтні воїну виповнилося 20 років.

Сергій – уродженець села Котлярка Житомирської області. Після школи навчався в Житомирському агротехнічному коледжі. Здобував там освіту техніка-механіка сільськогосподарського виробництва, яка дала початок його зацікавленню в мирному житті – захоплення автомобілями та різної складності технікою, яку справно ремонтував. Також любив футбол.

Під час повномасштабної війни хлопця призвали на військову службу до лав 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. Він був командиром відділення кулеметного взводу.

«Я дякую своєму сину за героїчність та мужність. Я безмежно пишаюся, що виховала такого сина, який дав приклад і надалі буде ним для багатьох. Мені безмежно не вистачає його світлої посмішки, яка зігрівала моє серце, запамʼятаю її навічно», – поділилась мама загиблого Оксана

Посмертно воїн нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Поховали Сергія в рідному селі.

У нього залишились батьки Оксана Василівна та Сергій Сергійович, а також любляча родина.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу