13
13

Меморіал: вбиті росією. Ганна Старостенко, 43 роки, Одеса, жовтень

Меморіал: вбиті росією. Ганна Старостенко, 43 роки, Одеса, жовтень

Вбиті росією. Ганна Старостенко із початком повномасштабної війни разом із донькою виїхала за кордон, але згодом повернулася. Вона загинула під завалами будівлі під час атаки балістикою по Одесі.

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі пам’яті “Меморіал” агенції “Або”.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Ганна Старостенко

вбиті росією

Загиблі в Одесі: Ганна Старостенко

Життя Ганни Старостенко відібрав російський обстріл балістикою міста Одеси 11 жовтня 2024 року. Внаслідок атаки вона загинула під завалами будівлі.

Ганні було 43 роки. Народилася у селі Геройське, що в Скадовському районі на Херсонщині. За фахом – перукарка. Із початком повномасштабної війни разом із донькою виїхала за кордон, але згодом повернулася до України. Жила в Одесі. Працювала на фермі, де вирощували гриби. Робота їй дуже подобалася.

«Вона була життєрадісною, веселою, дбайливою мамою і люблячою донькою. Мала багато друзів, дуже любила свою родину», – розповіла односельчанка Любов Войтик-Миронюк

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу