11
11

Меморіал: вбиті росією. Вікторія Воронова, 52 роки, Нью-Йорк, вересень

Меморіал: вбиті росією. Вікторія Воронова, 52 роки, Нью-Йорк, вересень

Вбиті росією: Вікторія Воронова 30 років працювала на залізниці. Була найкращою мамою, обожнювала своїх онуків. Її життя забрав ракетний обстріл селища.

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі пам’яті “Меморіал” агенції “Або”.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Вікторія Воронова

Вікторія Воронова

Загиблі у Нью-Йорку: Вікторія Воронова

Життя Вікторії Воронової забрав ракетний обстріл селища Нью-Йорк Донецької області. Це сталося 8 вересня 2022 року.

Вікторії було 52 роки. Народилась у Нью-Йорку. Закінчила Бахмутський фаховий коледж транспортної інфраструктури. 30 років працювала на залізниці: у службі роботи станцій (ДС Краматорськ) черговою на залізничній станції Фенольна регіональної філії «Донецька залізниця».

Колеги запам’ятали її ініціативною та працелюбною. Вона відповідально ставилася до роботи, постійно підвищувала свій професійний рівень.

«Усі наші колеги дуже сумують за Вікторією Василівною. Вона була неймовірно доброю та чуйною, ніколи не проходила повз чиїсь негаразди, знаходила слова підтримки і допомоги. Порядна, відповідальна працівниця», – сказали співробітники

У вільний час Вікторія цікавилася садівництвом. Вирощувала виноград, полуницю і малину для внуків. Любила кімнатні квіти, яких мала дуже багато. Любила тварин.

«Вона була найкращою мамою, обожнювала своїх онуків, завжди допомагала чим могла. Дуже любила життя та все, що її оточувало», – додали рідні Вікторії Воронової

У Вікторії залишилися син, внуки та інші родичі.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу