18
18

Меморіал: вбиті росією. Олександр Євдокимов, 54 роки, Київщина, березень

Меморіал: вбиті росією. Олександр Євдокимов, 54 роки, Київщина, березень

Вбиті росією. Олександр Євдокимов був родом з Дніпра. Був солістом гурту «Chicken Smile», а згодом – колективу «Говорящая Говядина». Захоплювався фотографією. Загинув від пострілу з російського танка. Колоні танків здалося, що саме з його будинку іде наводка. Деревʼяний дім згорів як сірник. На тому місці лишилося тільки декілька маленьких фрагментів обгорілих кісток…

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Олександр Євдокимов

Меморіал: вбиті росією. Олександр Євдокимов, 54 роки, Київщина, березень

Загиблі на Київщині: Олександр Євдокимов

Олександр Євдокимов загинув від пострілу з російського танка 4 березня 2022 року. Це трапилося під селищем Макарів на Київщині під час ворожої окупації.

«Колоні танків здалося, що саме з його будинку іде наводка. Деревʼяний дім згорів як сірник. Після звільнення на тому місці лишилося тільки декілька маленьких фрагментів обгорілих кісток… Між датами його фактичної смерті і видачі свідоцтва про смерть – два з половиною роки, 5 експертиз ДНК, три відомства, що вели кримінальну справу, десятки слідчих, суд», – розповіла колишня дружина Катерина Лебедєва

Олександрові було 54 роки. Він народився у місті Дніпро, а наприкінці 1990-х переїхав до Києва. Останній час мешкав у котеджному містечку поблизу села Гавронщина. Музикант – був солістом гурту «Chicken Smile», а згодом – колективу «Говорящая Говядина». Захоплювався фотографією.

«Він був відкритою, творчою та креативною людиною», – додала Катерина Лебедєва

Поховали Олександра на Байковому кладовищі у Києві.

У нього залишилися син Андрій і донька Олександра.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу