15
15

Меморіал: вбиті росією. Дмитро Гречаник, 15 років, Запоріжжя, серпень

Меморіал: вбиті росією. Дмитро Гречаник, 15 років, Запоріжжя, серпень

Вбиті росією: Дмитро Гречаник перебував на дитячому майданчику, коли армія рф завдала удару по кафе. Пораненого хлопця ще встигли доправити до лікарні, але він помер у реанімації. Із вересня Дмитро планував навчання у коледжі за фахом автомеханіка…

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Дмитро Гречаник

Дмитро Гречаник

Загиблі діти України: Дмитро Гречаник

Життя 15-річного Дмитра Гречаника відібрала російська армія в селищі Малокатеринівка Запорізькій області.

20 серпня 2024 року близько 18 години ворог завдав удару по цьому населеному пункту та поцілив у кафе «Лаванда». Біля нього на дитячому майданчику саме перебував Дмитро з друзями. Його ще вдалося доправити в непритомному стані до реанімаційного відділення лікарні. Але там він помер.

Дмитро зростав у Малокатеринівці, цікавився мотоциклами та мав власного. Обожнював на ньому їздити. Також любив проводити час у компанії друзів. Із вересня хлопець планував навчання у коледжі за фахом автомеханіка. Ті, хто знали його, кажуть, що він був дуже добрим, чуйним і товариським.

«Ти багато для нас всіх зробив, багато кому допоміг, скерував на правильний шлях, підтримував. Ти був найкращим, мав стільки планів на життя… Назавжди залишишся в наших серцях», – написав друг загиблого Влад

У Дмитра залишилися батьки, брат та інші рідні.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×