19
19

Меморіал: вбиті росією. Тетяна Шарова, Київ, липень

Меморіал: вбиті росією. Тетяна Шарова, Київ, липень

Вбиті росією: Тетяна Шарова була старшою медсестрою в клініці ADONIS, в яку влучила ракета ворога. Поруч загинули ще четверо колег Тетяни. Жінка була переселенкою з Донеччини…

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Тетяна Шарова

Тетяна Шарова

Загиблі у Києві: Тетяна Шарова

Життя Тетяни Шарової відібрав російський ракетний обстріл Києва. Уранці 8 липня 2024 року ворог влучив у клініку ADONIS, де вона працювала. Поряд не стало чотирьох її колег.

Тетяна була родом із Донеччини. Через війну у 2014 році їй з родиною довелося втікати з рідного міста.  Оселилася в Києві. Працювала старшою медичною сестрою у медичному центрі. Друзі та колеги пригадують її турботливою і доброзичливою, уважною до пацієнтів.

Тетяна була не лише професіоналкою своєї справи, а й доброю подругою. Її співчуття і підтримка були незамінними для кожного з нас. А сила і рішучість стали прикладом. Нещодавно одружився її син, і ми щиро раділи за неї…, – розповіли колеги

Це була дуже позитивна, щира та відкрита людина, – додала знайома Інна Мартиненко

У Тетяни Шарової залишилися син з сімʼєю та інші рідні.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×